Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Ο Μητσοτάκης έχασε τη μπάλα...Έχει ξεχάσει ότι υπηρετεί τον Ελληνικό Λαό και όχι τα Γερμανικά συμφέροντα

Ο Μητσοτάκης, σαν ένας άλλος Τσίπρας, προσπάθησε να επιβάλλει με αιμοσταγείς ΜΑΤατζήδες  την δημιουργία δομών χωρίς να θέλει να εισακούσει τις αντιρρήσεις της τοπικής Κοινωνίας των Νησιών. 

Η πολιτική του προσέγγιση δεν είναι μόνο φασιστική αλλά και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα συμφέροντα των τοπικών Κοινωνιών, που εξαιτίας των πολιτικών ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. 

Και αντί να αποζημιώσει τις τοπικές κοινωνίες για την πτώση τουρισμού στις περιοχές αυτές, προχώρησε σε επιτάξεις ιδιωτικών χώρων, και έστειλε αιμοσταγείς ΜΑΤατζήδες να κτυπήσουν τον
κόσμο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν πρέπει να αναμένει συγνώμη από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου αλλά πρέπει να αποκαταστήσει την ηρεμία και να μεριμνήσει για την αποζημίωση των πληγέντων Νησιωτών

Μετά τα συμβάντα στα Νησιά, φέρει ακέραια την ευθύνη για μελλοντικά περιστατικά σε άλλες περιοχές που θα προσπαθήσει να προβεί σε παρόμοιες ενέργειες. Το παράδειγμα των Νησιωτών που έβγαλαν τα τουφέκια θα επαναληφθεί και σε άλλες περιοχές. 

Ευθύνη φέρει και ο Τσίπρας, που αντί να προτείνει λύσεις για αντιμετώπιση του Προσφυγικού με απέλαση όσων δεν είναι πρόσφυγες πολέμου, πρότεινε στον Μητσοτάκη χέρι συνεργασίας για κατανομή μεταναστών σε όλη την Ελλάδα. Ουσιαστικά και οι δύο κινούνται στην ίδια κατεύθυνση καθώς και ο υπόλοιπος Πολιτικός Κόσμος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: