Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Χθες ενεργοποιήθηκαν τεράστιες δυνάμεις…

Καλημέρα…
26η ημέρα αιχμαλωσίας…

Αυτό που έγινε χθες να ξέρετε έχει αλλάξει τρελά τη ρότα σε πολλά θέματα… Ήταν ΠΟΛΥ πιο ισχυρό από τα δύο συλλαλητήρια…

Το ότι πάνω από το 70% των παρελάσεων ξεκίνησαν και τελείωσαν με το Μακεδονία Ξακουστή, το ότι υπήρξαν γονείς που όχι απλά έντυσαν τα παιδιά τους Φουσταλενοφόρους, αλλά τους έδωσαν και το ντουφέκι (ακόμα και αν είναι ψεύτικο), το ότι ο κόσμος έδωσε ΒΡΟΝΤΕΡΟ παρών, πιστέψτε με κάποιους τους έκανε να βγάζουν αφρούς…

Έπιασα δεκάδες τοπικές σελίδες και είδα τις ομιλίες των δημάρχων. Ελάχιστες δεν έκαναν νύξη στο θέμα της Μακεδονίας μας και ΚΑΜΙΑ στη τουρκική προκλητικότητα. Όλα αυτό με την ένταση που έγινε ΔΕΝ μπορεί να είναι στημένο. Κάποια τεράστια δύναμη οδήγησε να γράψουν πύρινους λόγους, αυτή η δύναμη που πάντοτε μας προστατεύει σαν Έθνος!

Σήμερα ανοίγω το διαδίκτυο και βλέπω την παρακάτω εικόνα:

Στο ρεπορτάζ λένε ότι στο δυναμικό κοινό (στην περίπτωση μας θα το έλεγα το κοινό που είναι ετοιμοπόλεμο) τα νούμερα χτύπησαν κόκκινα…

Για πρώτη φορά η απλή κλασσική ετήσια μαρτιάτικη παρέλαση της Αθήνας έβαλε κάτω σορβάιβορ και τις κλασσικές αηδίες…

Για πρώτη φορά ο κόσμος χειροκρατούσε τόσο δυνατά τα παιδιά μας των Ενόπλων Δυνάμεων!

Για πρώτη φορά ξεπουλήθηκαν οι Ελληνικές σημαίες από τους πλανόδιους και ελάχιστα μπαλκόνια ήταν χωρίς σημαία (μήπως των ΜΚΟ;;;)!

Έγιναν πολλά χθες… και είναι μόνον η αρχή…

Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων! Έσω έτοιμοι και μην ανησυχείτε, εμείς οι Έλληνες πάντα στην άμυνα είμαστε και πάντα τις μάχες μας τις δίνουμε όταν βρισκόμαστε στη χειρότερη μας κατάσταση, όμως ξέρουμε να γράφουμε την ιστορία μας με αίμα για να μην σβήνει ποτέ και επιπλέον παίζουμε την καλύτερη επιθετική άμυνα στον πλανήτη.

Τούρκε δώσε μας την ευκαιρία να φθάσουμε μέχρι την Άγκυρα.. σύντομα όμως γιατί έχω να εκπληρώσω και μια υπόσχεση στη σκύλα μου….

Δεν υπάρχουν σχόλια: