Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Καλά δεν βαρεθήκατε να μας στήνετε παγίδες; Αυτή την φορά θα πέσετε εσείς.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΠΡΟΣΟΧΗ διανύουμε περίοδο ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΓΙΔΩΝ 

Χρόνια πολλά για την 25η Μαρτίου και μαζί « βοήθα ΠΑΝΑΓΙΑ Ευαγγελίστρια» με αυτά που μας στήνουν 

Η επιτυχημένη αποτρεπτική ικανότητα της χώρας πρέπει να εδράσει σε εκείνη την ουδέτερη στρατιωτικά αμυντική θέση απέναντι στις παγίδες που μας στήνουν οι ισχυροί γεωπολιτικοί παίκτες οι οποίοι επιθυμούν να εξυπηρετήσουν τα σχέδια τους ΤΏΡΑ. 

Η συμμαχία Πούτιν – Ερντογάν έκοψε την μαγιονέζα των Βαλκανίων και αμέσως οι φίλοι μας ξαναθυμήθηκαν να γίνουν ανάδοχοι των Σκοπίων με την δική μας βοήθεια μετά από μια γενιά μήπως και τώρα ξεθώριασε το ενδιαφέρον των Ελλήνων 

Αμ πως!! 

Σου λένε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο μην τυχόν και περάσει ο ρωσοτουρκικός συμφερόντων αγωγός Turkish Stream  από τα Σκόπια δεν τα βάζουμε μέσα στο ΝΑΤΟ και να τους δώσουμε μια σύνθετη ονομασία με το παράγωγο Μακεδονία; 

Όσο για την διαμαρτυρία της παγκόσμιας ιστορικής συνείδησης των λαών δεν τους καίγεται καρφί . 

Να ήταν μόνο αυτό θέλουν και άλλα κόλπα. 

Σου λένε η Ελλάδα έτσι και αλλιώς με τις οικονομικές πολιτικές της μεταπολίτευσης των κολλητών έγινε ένα απέραντο συσσίτιο και μπορούμε να την κάνουμε ότι θέλουμε. 

Σκέφτονται επίσης , άντε να τελειώνουμε με τον σουλτάνο, τον μπαμπούλα της Μέσης Ανατολής και της Αν Μεσογείου και έτσι όπως είναι ψυχοπαθολικά φτιαγμένος με την Δύση, να τον ερεθίσουμε περισσότερο και εμείς. 

Μια εμπλοκή με την Ελλάδα τώρα που τα πράγματα είναι ζεστά και μετά όλα είναι εύκολα για να χαράξουμε νέες συνοριογραμμές . 

« Το αμερικανικό σενάριο ελληνοτουρκικού πολέμου: Πως οι ΗΠΑ ωθούν σε σύρραξη για να κάνουμε την «βρώμικη δουλειά» 

Μεγάλη αναστάτωση και δικαιολογήμενα προκάλεσε το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» για «αμυντική επίθεση» της Ελλάδας στην Τουρκία όπως φέρεται να διατυπώθηκε στην κατ ιδίαν τρίωρη συνάντηση του πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, με τον Α/ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Β.Αποστολάκη. 

Είναι τουλάχιστον περίεργη η στάση του πρέσβη των ΗΠΑ αν όντως είπε κάτι τέτοιο. 

Διότι για να κάνεις «προληπτική επίθεση» πρέπει να έχεις τα μέσα και δεν μπορούμε να θυμηθούμε πότε οι ΗΠΑ μας έδωσαν σημαντικό υλικό που να λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής ισχύος.. 

Το δημοσίευμα αποκτά ακόμη πιο «περίεργη χροιά» αν λάβουμε υπόψιν την προηγούμενη θητεία του πρέσβη των ΗΠΑ, Τ.Πάιατ. Μια θητεία, αυτή στην Ουκρανία, η οποία έδειξε πως δεν έχει ρόλο ενός απλού «Πρέσβη» αλλά δρα με παραπάνω αρμοδιότητες. 

Ετσι σύμφωνα με το χτεσινό δημοσίευμα, οι ΗΠΑ φέρονται να πρότειναν ολοκληρωμένο σχέδιο πολεμικής εμπλοκής με πρώτο πλήγμα από την Ελλάδα. Δεν μίλησαν πλέον απλά για θερμό επεισόδιο αλλά για γενικευμένη σύρραξη την οποία προσδιόρισαν και χρονικά! 

Συγκεκριμένα την χαρακτήρισαν ως «αμυντική επίθεση» εκ μέρους της Ελλάδας και είπαν πως οι ΗΠΑ θα έχουν τον ρόλο «συμβούλου» σε πιθανές ελληνικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, αν όποτε και εφόσον τις αποφασίσει η Ελληνική κυβέρνηση». 24 Μαρτίου 2018 https://www.pentapostagma.gr/

Σαν να μην έφταναν αυτά τα δημοσιεύματα που κάνουν τον σουλτάνο πραγματικά « τούρκο» 

Τσουπ ..σκάζει την ίδια ημέρα και η είδηση. 

« Ένα μυστικό σχέδιο εγκατάστασης οπαδών του Τούρκου ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν στη χώρα μας απέτρεψαν οι ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας. 

Οπαδοί του αυτοεξόριστου στην Πενσιλβάνια Γκιουλέν -«εγκέφαλου» κατά τον Ερντογάν της απόπειρας ανατροπής του τον Ιούλιο του 20160 σκόπευαν να φτιάξουν στην Ελλάδα -κυρίως στην Αττική- υποδομές, όπου θα φιλοξενούνταν μέλη της FETO (του κινήματος του Γκιουλέν) που διαφεύγουν από την Τουρκία. 

Σύμφωνα με την «Καθημερινή» τρεις Αμερικανοί υπήκοοι τουρκικής καταγωγής που πρωταγωνίστησαν στο σχέδιο και εμφανίζονταν ως στελέχη ΜΚΟ και επενδυτές στον κτηματομεσιτικό κλάδο, προσπάθησαν να μπουν στην Ελλάδα, αλλά μετά από σήμα των κεντρικών υπηρεσιών Ασφαλείας προς τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αερολιμένα Αθηνών εντοπίστηκαν φθάνοντας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και υποβλήθηκαν σε άτυπη ανάκριση , στη διάρκεια της οποίας παραδέχτηκαν ότι είναι γκιουλενιστές. 

Η αστυνομία τους απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα και τους ανάγκασε να επιστρέψουν στις ΗΠΑ. Την υπόθεση διαχειρίστηκε, λόγω της ιδιαιτερότητάς της υπό άκρα μυστικότητα μια μικρή ομάδα κυβερνητικών αξιωματούχων.» http://www.iefimerida.gr/ 24 Μαρτίου 2018 

Άντε τώρα να μην πιστεύεις αυτό που έλεγε πριν χρόνια ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός που με την χάρη της Παναγίας της Ευαγγελιστρίας του Βατοπαιδίου μας προειδοποιούσε … 
« θα ερεθίσουν τους τούρκους για να κάνουν την δουλειά τους» 

Τι να πει κανείς επίσης στα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ του Αγιορείτη που μας συμβούλευε 
« οι εχθροί μας θέλουν να μας ξεσκίσουν και οι φίλοι μας να μας τσαλακώσουν» 

Και σε μια άλλη μαρτυρία του ΟΣΙΟΥ μας που έχει σχέση με την επικαιρότητα του διπλωματικού επεισοδίου που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2016 με τους διαφυγόντες 8 τούρκους αξιωματικούς στην Αλεξανδρούπολη της Θράκης και σήμερα κορυφώνεται με την απαγωγή των δυο παλληκαριών μας στον Έβρο της Θράκης , ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ πνευματοκίνητα από το 1990 μας έλεγε: 

1990 ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ – ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ   

«γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο».    

Μου λέει ο γέροντας «θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό…   

 Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί.    

Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας 

αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.    

Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!».    

Τον ρωτάω «εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;»    

«Όχι!», μου λέει.    

«Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης.    

Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. 

Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…»»  23 Σεπτεμβρίου 2012  ΗΓΓΙΚΕΝ https://topothoumeno.blogspot.gr/  

Γιατί άραγε   

Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…»;  

Και αυτό σαν γεγονός μελλοντικό μας επισημαίνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο ο ΑΓΙΟΣ.  

Για να την πατήσουν σημαίνει ότι οι ισχυροί της γης μας έστησαν παγίδα και αντί να πέσουμε εμείς θα πέσουν αυτή λόγω της πλεονεξίας τους.  

Πλέον είναι πασίδηλο ότι όλοι οι γεωπολιτικοί δρόμοι συγκλίνουν στα Στρατηγικά ΣΤΕΝΑ  και το ΑΙΓΑΙΟ.  

Εδώ τα συμφέροντα που συγκρούονται είναι κάτι παραπάνω από την επιδείνωση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων που εξυπηρετεί το τελικό πολεμικό ξεκαθάρισμα των ισχυρών και αντικρουόμενων συμφερόντων Δύσης- Ρωσίας στα ΣΤΕΝΑ και στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.  

Ναι γλυκέ μας  πνευματοφόρε Ουράνιε μεσίτη ΑΓΙΕ ΠΑΙΣΙΕ.   
Δεν θα πέσουμε εμείς στην ΠΑΓΙΔΑ που μας ετοίμασαν οι αντίχριστοι εδώ και χρόνια .  
Θα πέσουν αυτοί λόγω της πλεονεξίας και της διαστροφικής αμαρτίας τους.  

Η ΠΑΝΑΓΙΑ προσμένει την  πονεμένη και αδικημένη Ελλάδα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ για να ψάλλουν τον ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.  

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ αδέλφια 

Με Πίστη και Ελπίδα  

Δεν υπάρχουν σχόλια: