Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Γνωρίζουν ότι έρχεται ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ και αυτοί θέλουν να κατάσχουν την οικογενειακή στέγη των Ελλήνων

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Πριν εισέλθουμε στα μνημόνια και πριν αρχίσει το αιματοκύλισμα στην Συρία επισκέφτηκε το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ένας Ιερέας από την Βηρυττό, πνευματικό παιδί του Γέροντος Ισαάκ του Λιβανέζου . 

Σε εκείνο το ταξίδι του ένας Αγιορείτης Μοναχός τον συμβούλεψε να πάρει την οικογένεια του και να έλθει στην Ελλάδα διότι όπως του είπε τα επόμενα χρόνια θα ξεσπάσει μεγάλος πόλεμος από το μικρό κράτος του Λιβάνου. 

Τότε είπαμε, ότι αυτό έγινε όταν ξέσπασε ο φρικτός πόλεμος στην Συρία, αλλά κάναμε λάθος διότι ο
Αγιορείτης Γέροντας κυριολεκτούσε όταν έλεγε από τον Λίβανο. 

O Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ «Έρχεται πόλεμος στον Λίβανο και δεν ξέρουμε μέχρι που θα φτάσει» 

« Θερμή σύγκρουση στο Λίβανο μεταξύ Ισραήλ, Χεζμπολάχ, Ιράν με πιθανή εμπλοκή και της Σαουδικής Αραβίας βλέπει ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. 

Ο ίδιος δεν αποκλείει να επεκταθεί η σύγκρουση και εκτός Λιβάνου λόγω του μεγέθους των εμπλεκομένων δυνάμεων χωρίς να προσδιορίσει προς ποια περιοχή» . ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 19 Δεκεμβρίου 2017 

Μήπως γνωρίζουμε εμείς σε ποια περιοχή θα επεκταθεί ο πόλεμος αυτός και ποιους θα τσουρουφλίσει ; 

Είναι απλά τα πράγματα γιατί μας τα είπαν πριν δεκαετίες ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ με προεξάρχοντα τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ. 

« Σε 34 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν την Τρίτη για ακόμη μια φορά τουρκικά αεροσκάφη. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμύνης οι παραβιάσεις σημειώθηκε στο βορειοανατολικό, το κεντρικό και το νοτιοανατολικό Αιγαίο 

Πιο συγκεκριμένα, τρία μεμονωμένα CN-235 προέβησαν σε τρεις παραβάσεις του FIR Αθήνας και σε 34 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.» http://www.iefimerida.gr/ 19 Δεκεμβρίου 2017 

Πλέον οι κρατούντες ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι θα μας τσουρουφλίσουν από έξω το αμέσως επόμενο διάστημα, αυτοί εξακολουθούν να μας καίνε από μέσα με δυσβάστακτη φορολογία και επερχόμενες κατασχέσεις της Ελληνικής Οικογενειακής εστίας ακολουθώντας τις μνημονιακές επιταγές των τοκογλύφων. 

Σήμερα και τα παιδιά του Δημοτικού γνωρίζουν ότι όλα όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι μια άσχημη συμπαιγνία και αδικία εναντίον της χώρας μας . 

Τον Μεγάλο αυτό Πόλεμο τον σχεδίασαν πριν χρόνια δαιμονικά πλανητικά κέντρα και αποφάσισαν την στιγμή που θα ξεκινούσε αυτό το μακελειό η ΟΡΘΟΔΟΞΗ Ελλάδα θα πρέπει να είναι ΓΥΜΝΗ στην μπόρα που έρχεται. 

Για αυτό και οι Έμποροι των Εθνών μας κουβάλησαν τα επαίσχυντα και άδικα μνημόνια και σήμερα λίγο πριν το μεγάλο κακό η χώρα εξουθενωμένη πρέπει να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις . 

Ερώτημα προς όλους αυτούς που κυκλοφορούν με συνολάκια και ποζάρουν στο φακό. 

« είναι δυνατόν να καλέσουν τον Έλληνα επίστρατο στα όπλα σε περίπτωση που κινδυνέψει η πατρίδα και αυτός θα πρέπει να διαχειριστεί που θα βάλλει την οικογένεια του που της έχουν κατάσχει την οικογενειακή στέγη;» 

Η προδοσία έχει ημερομηνία λήξης και μετά από αυτήν ουδείς θέλει να θυμάται τον προδότη. 

Με Πίστη και Ελπίδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: