Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Καμπάνα επτά μηνών στον ψευδομουφτή της Ξάνθης

Ξεδιάντροπη επίδειξη δύναμης έκαναν χθες έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ο ψευδομουφτής της Ξάνθης και ένας ιμάμης που δικάστηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης φέροντας μαζί τους πέντε λεωφορεία με οπαδούς τους!

Ο ψευδομουφτής και ο ιμάμης οδηγήθηκαν στο δικαστήριο της Θεσσαλονίκης, με τις κατηγορίες της αντιποίησης θρησκευτικής Αρχής και διατάραξης θρησκευτικής τελετής.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή επτά μηνών με τριετή αναστολή στον ψευδομουφτή της Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και σε έναν ιμάμη για το πρωτοφανές επεισόδιο που
σημειώθηκε στο χωριό Γλαύκη, στην Ξάνθη, στις 14 Ιουλίου 2016 κατά τη στρατιωτική κηδεία που τελούνταν στο σπίτι νεαρού στρατιώτη που πνίγηκε στην Κεραμωτή.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο μουφτής Ξάνθης Εμίν Σινίκογλου έλεγε την προσευχή, εισέβαλε στο σπίτι του στρατιώτη ο ψευδομουφτής Μέτε μαζί με τον βουλευτή Ξάνθης του Σύριζα Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και άρχισαν να λένε οι ίδιοι την προσευχή της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Στη συνέχεια προχώρησαν σε ακόμη πιο εριστική ενέργεια, καθώς μάλιστα πήραν το φέρετρο προκειμένου να μη γίνει η στρατιωτική κηδεία που είχε προγραμματιστεί.
Βγήκαν από το σπίτι κατευθυνόμενοι προς το νεκροταφείο για να κάνουν οι ίδιοι την ταφή του νεκρού παιδιού.

Θέλοντας να προκαλέσει τη Δικαιοσύνη και την Ελληνική Πολιτεία, την προηγούμενη ημέρα της δίκης του, ο ψευτομουφτής Ξάνθης έγραψε στα social media: «Αυριο στην Θεσσαλονικη θα δικαστώ για αντιποίηση αρχής. Αραγε η δικαιοσύνη θα είναι με βάση τα κριτήρια της Ευρώπης ή της Αφρικής…»

Κάποιος ίσως θα έπρεπε να τον ενημερώσει πως τα κριτήρια με τα οποία δικάζεται απέχουν πολύ από τα κριτήρια στην Τουρκία και πως εάν δικαζόταν με τον τρόπο που γίνονται οι δίκες στην "μητέρα πατρίδα" του, δεν θα ένιωθε καθόλου καλά.

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την πλευρά της Ελληνικής Δικαιοσύνης, αφού δεν διατάχθηκε η άμεση σύλληψη του ψευτομουφτή Ξάνθης, για προσβολή της Δικαιοσύνης μέσω διαδικτύου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: