Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

"Δεν αποστέλλεται για να παρακαλέσει, αλλά για να επιβάλλει" (Καλόγερος)

Χριστός Ανέστη! 

Ο απεσταλμένος του Θεού (προφητευόμενος) αναμένεται σύντομα!! Θα εξουσιάσει πολιτικά και κοινωνικά όλη τη Γή... Δεν θα επιβάλλει φόρους για 12 χρόνια...Θα καταλύσει τους Νόμους των Δανειστών...Θα ελευθερώσει τον άνθρωπο από τους Τραπεζίτες-Πολιτικούς και τις ψυχές από τον διάβολο!!!

Θα αποκατασταθεί η αλήθεια και θα παύσει η παραχάραξη της Ιστορίας...Θα ξαναγραφεί από την αρχή σύμφωνα με τα πραγματικά γεγονότα..Θα τιμωρηθούν οι Πολιτικοί και οι αιρετικοί ... Ο προφητευόμενος θα φθάσει στο σημείο να αυτοδικήσει...Δεν θα γλυτώσουν από τα χέρια του Ιερείς, δικαστές και πολιτικοί...Θα ανοίξουν τα έγκατα της γης και όλος ο πλούτος θα τεθεί στη δίκαιη και ισόνομη διαχείριση του...Μετά το Γενικό πόλεμο όσοι επιβιώσουν θα είναι ευλογημένοι..."Οι πλούσιοι θα γίνουν άρχοντες και οι φτωχοί πλούσιοι" ενώ όλοι θα τρώνε με "χρυσά κουτάλια" όπως μας πληροφορεί ο Πατρο-Κοσμάς. 

Το ευαγγέλιο θα διαδοθεί σε όλη τη γή στα πρώτα από τα 35 χρόνια της διακυβέρνησης του!!! Αργότερα θα ακολουθήσουν τα χρόνια του Αντιχρίστου!! Οι προφήτες περιγράφουν αναλυτικά τον χαρακτήρα, τη δράση ακόμα και το σωματότυπο του...Αυτή τη στιγμή μόνο ο Ιησούς τον γνωρίζει...Οι υπόλοιποι εκλεκτοί του Θεού που θα τον βοηθήσουν στο δύσκολο  και πολύχρονο έργο του, διαισθάνονται ήδη κάποια ίχνη της αποστολής που θα τους ανατεθεί όταν πάρουν τα ατομικά φύλλα πορείας τους ...

Αυτό θα γίνει μετά την πρώτη Λειτουργία στην Πόλη και αφού τους γνωρίσει προσωπικά ο Προφητευόμενος...Όταν ο Κύριος τον αναδείξει στην Αγία Σοφία, οι συντελεστές του κακού θα βλασφημήσουν την ώρα και την στιγμή που γεννήθηκαν ...

Το προαιώνιο κακό θα αφανιστεί, ενώ οι άνθρωποι θα πλουτίσουν υλικά και πνευματικά...Κανείς στον πλανήτη δεν θα μπορέσει ποτέ να διαμαρτυρηθεί ότι δεν γνώριζε την διδασκαλία του Χριστού...Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Οικουμένης θα γίνει γνωστός ο Σταυρός...Δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση των Πολιτικών που αδιαφορούν για τα Κοινά και ενδιαφέρονται μόνο για τις καρέκλες τους...Το κακό που προκάλεσαν θα επιστρέψει σε αυτή τη ζωή επάνω τους σαν μπούμεραγκ και θα τους αφανίσει. 

Η χάρη Του όπως και των υπολοίπων στρατιωτών του Χριστού θα καταπλήξει τα πλήθη...Θα εκπλήξουν τα θαύματα που δεν θα περιοριστούν μόνο στις ιάσεις, νεκραναστήσεις και την εκβολή δαιμονίων. 

Η ανθρωπότητα θα εκπλαγεί !!!

Η ανθρωπότητα θα τον λατρεύσει!!!

+++

Δεν υπάρχουν σχόλια: