Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

"Ο π.Εφραίμ (Καλόγερος) συνεχώς επιβεβαιώνεται"

Επείγουσα αναδημοσίευση της ανάρτησης http://anargyros61.blogspot.gr/2017/03/blog-post_81.html λόγω της τρομοκρατικής επίθεσηγς με πολλούς νεκρούς στη Σουηδία και της επίθεσης των ΗΠΑ στη Συρία !!!

Το κλίμα μεταξύ Ρωσίας-Ισραήλ-ΗΠΑ είναι πολύ τεταμένο..Μια ίντσα απέχουν από τον Γ'ΠΠ, δήλωσε ο Μεντβέντεφ !!!

Ο π.Εφραίμ είπε στις 21 Μαρτίου 2017: "Οι εξελίξεις θα έρθουν συντονισμένες - θα βαφτεί με αίμα η πασχαλιά των Ευρωπαίων ". Από τότε το είδαμε στην Αγγλία, στη Γερμανία, το βλέπουμε
σήμερα στη Σουηδία και πολύ φοβόμαστε ότι θα υπάρχει συνέχεια...

Με αφορμή την προφητεία του ΠατροΚοσμά: " 99 με πόλεμο και μια με την πένα" αναφέρθηκε και στις εξελίξεις της Μέσης Ανατολής που δεν θα αργήσουν να γραφούν στην Ιστορία με τα πιό μελανά χρώματα:
"Τότε θα συμβεί ο τρομακτικός σεισμός που θα καταστρέψει το Ισραήλ...Θα ανοίξει το Όρος των Ελαιών στα δύο, ενώ οι αντιμαχόμενοι, θα αφήσουν τα όπλα έντρομοι και θα εγκαταλείψουν τις θέσεις τους..."

Αυτό προφήτευσε ο Χριστός (Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο) και ήδη χτίζονται οι προϋποθέσεις να πραγματοποιηθεί..ειδικά τώρα που ο Πούτιν σκλήρυνε τη στάση του απέναντι στο Ισραήλ και στους Αμερικάνους. ..

Ο Γέροντας Εφραίμ επισήμανε ότι το διάστημα που ακολουθεί θα βαφτεί με αίμα: "Αιματοβαμμένο Πάσχα θα ζήσουν οι Ευρωπαίοι και μετά θα έρθει το χάος...Θα γίνουν πολεμικές αναφλέξεις σε Τουρκία-Ιράν-Βαλκάνια-Ουκρανία με τόση λίγη χρονική διαφορά που θα νομίζει κανείς ότι οι εξελίξεις είναι σοφά σχεδιασμένες για να ανακόψουν την Ρωσία...Να ξέρετε ότι μέσα από τα σχέδια των δανειστών περνούν και τα μέτρα του Θεού"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: