Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ο Λαός δεν θα ξεχάσει τι σημαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

Ο τροχός γυρίζει και αυτό ίσως να είναι ένα από τα μεγάλα δυστυχήματα. Που να φαντάζονταν οι αριστεροί ότι θα ανέβαιναν στην εξουσία. Και ανέβηκαν και έδειξαν πως αντιλαμβάνονται στην πράξη όλα όσα παραμύθια προωθούσαν. 

Ψέμματα ατελείωτα. Την τρόϊκα την ονόμασαν θεσμούς. Το δημοψήφισμα το έκαναν κουρέλια. Τους φόρους που θα καταργούσαν δεν τους κατάργησαν. 

Ρουσφετολογία σύννεφο. Οι ημέτεροι όσο και ανίκανοι να ήταν, καλοβολεύθηκαν. 

Διαπραγματεύσεις;;; Του καφενείου...Αργόσυρτες χωρίς σχέδιο...Η διαφορά τους με τους προηγούμενος, είναι ότι οι προηγούμενοι έπεσαν στα τέσσερα...Αυτοί μπουσουλούν..

Ενδιαφέρον για την Πατρίδα;;; Αστειότητες...Το Αιγαίο έγινε σουρωτήρι....Γεμίσαμε λαθρομετανάστες...Μήπως ενίσχυσαν το Λιμενικό με προσωπικό για να ανταπεξέλθουν στις
αυξημένες απαιτήσεις λόγω μεταναστευτικών ροών;; Σεβάστηκαν την Ιστορία της Πατρίδας;; Μήπως σεβάστηκαν τα εθνικά δίκαια;;; Μήπως αναγνωρίζουν τις γενοκτονίες των Τούρκων σε βάρος των Ποντίων, Ελλήνων και Αρμενίων;;;

Ενδιαφέρον για την Παιδεία;;; Αστειότητες...Που είναι το σύνθημα Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία;;; Όπως βαδίζουμε, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι...η Παιδεία θα έχει συρρικνωθεί σε όλους τους τομείς... Ας ελπίσουμε να μας μείνει η ελευθερία...

Ενδιαφέρον για την Υγεία;;; Στις μέρες της αριστεράς, θα συρρικνωθεί σε απίστευτο βαθμό ο τομέας Υγείας...

Μήπως θα σωθούν οι συντάξεις;; Δεν το βλέπουμε...

Μήπως έχουν κάπου κρυμμένο δυναμισμό;;; Ίσως στις κρεβατοκάμαρες τους...Στα μικρόφωνα... Στα ελεγχόμενα ΜΜΕ για να διατηρούν την προπαγάνδα τους... Αλλά από ουσία μηδέν...Σε λίγο θα γλείφουν τα παπούτσια του Τόμσεν και της παρέας του. 

Μάθαμε λοιπόν τι σημαίνει Αριστερά!!! Χορτάσαμε αριστερά πειράματα και κουταμάρες. Ευχόμαστε να αλλάξουμε σελίδα το συντομότερο δυνατό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: