Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Έλληνες σκεφτείτε πως θα ήμασταν αν ....

Με Πολιτικούς σαν τους Τσίπρα, Καμμένου, Φίλη, Ρεπούση, και πολλών άλλων τηλεοπτικών αστέρων, σε λίγο δεν θα μας ανήκει τίποτα ...  Θα μας έχουν κλέψει τα πάντα ... 

Τον Δημόσιο Πλούτο, που είναι το στήριγμα όλων των Ελλήνων ...

Τον Ιδιωτικό Πλούτο, που μέσω Δανείων, Φόρων και Νόμων περί πλειστηριασμού περιουσιών για αστεία ποσά,θα καταλήξει εύκολα σε ξένα funds. 

Σκεφτήκατε τι θα είχε επακολουθούσε αν::


 1. Οι Έλληνες δεν είχαν νικήσει τους Πέρσες στον Μαραθώνα, στην Σαλαμίνα;;; 
 2. Ο Μέγας Αλέξανδρος πριν από κάθε εκστρατεία, έβγαινε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και είχε διαλόγους με την αντιπολίτευση της εποχής του;
 3. Οι Βυζαντινοί δεν πολεμούσαν μεταξύ τους για την διεκδίκηση της εξουσίας, αλλά ήταν μονοιασμένοι για το καλό της Πατρίδας;
 4. Οι ήρωες της Επανάστασης του '21 δεν αποτίναζαν τον Τουρκικό ζυγό και αν ζούσαμε όπως οι σημερινοί Κούρδοι;
 5. Στο έπος του'40 είχαμε πεί το ΝΑΙ στον Μουσολίνι όπως ο Δανός Βασιλέας υπέγραψε το ΝΑΙ στον Αγγελιοφόρο του Χίτλερ;
 6. δεν είχε συμβεί ο καταστρεπτικότατος εμφύλιος Πόλεμος;
 7. είχαμε ασπασθεί το καθεστώς που ήθελαν να επιβάλλουν οι αριστεροί του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ;;;
 8. δεν είχαμε κάνει εκατομμύρια αμβλώσεις παιδιών;
Οφείλουμε να ανοίξουμε τα μάτια μας στην Ιστορία αυτού του Τόπου. 
 1. Να μονοιάσουμε και να συνεργαστούμε για το καλό αυτού του τόπου αποδοκιμάζοντας εντόνως τους Πολιτικούς που μας οδήγησαν εδώ που μας έφτασαν. 
 2. Να συνεχίσουμε τις παραδόσεις μας που μας κράτησαν όρθιους μέχρι σήμερα. Όπως βλέπετε οι Ευρωπαίοι, οι Αμερικάνοι δεν θέλουν το καλό μας. Θέλουν να αρπάξουν τα πάντα με μηδέν τίμημα. Θέλουν να πάρουν την ζωή σας και την αξιοπρέπεια σας. Θέλουν να παύσετε να πιστεύετε στον Θεό που πιστεύατε γιατί στις δύσκολες στιγμές, σε αυτόν στηριζόσασταν. Εκεί αντλούσατε δύναμη. 
 3. να μελετάτε την Ελληνική Ιστορία σωστά, και να μην παρασύρεστε από τους πλαστογράφους της που είναι σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας. 
 4. Να σταματήσετε να είστε πρόβατα αριστερά, κεντρώα και δεξιά. Γιατί θα συνεχίσουν να σας εκμεταλλεύονται μέχρι τέλους. Κανένας δεν θα σας λυπηθεί όταν θα καταρρεύσετε. 
Σκεφτείτε ακόμα ότι εμείς είμαστε ακόμα ένα από τα πιό σημαντικά πνευματικά εμπόδια στην Παγκοσμιοποίηση. Γιατί ο μέσος Έλληνας, σε ένα ποσοστό του πληθυσμού, δεν εφαρμόζει πιστά ότι του ζητούν. Αν σε ένα Δυτικό του πουν να βάλει τα σκουπίδια σε 4 σακκούλες, δεν θα χρειαστεί δεύτερη κουβέντα. Ούτε θα χρειαστεί ένα πρόστιμο. Είναι όλοι πειθήνια όργανα. Ο Έλληνας δεν ήταν και ούτε θα είναι. Όμως πρέπει να υπάρχει ομόνοια, αλληλεγγύη και αγάπη προς το Πλησίον με προσκόλληση στις πατροπαράδοτες αξίες.

Γιατί σύντομα το τσουνάμι που θα έρθει θα είναι πάνω από τις δυνάμεις μας. Αν δεν βάλει το χέρι του ο Θεός, δεν έχουμε καμμιά ελπίδα. Μόνο σε Αυτόν Ελπίζουμε. Και θα πρέπει να στηριζόμαστε Πάνω Του σε όλες τις στιγμές της ζωής μας και όχι μόνο όταν έχουμε ανάγκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: