Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Προοδευτικοί και μη Προοδευτικοί

Κάποτε μάθαμε για τον Γκαίμπελς. Τι έκανε ο Γκαίμπελς; Έκανε την προπαγάνδα να είναι η μεγαλύτερη επιστήμη της Γερμανικής Πολεμικής Μηχανής στον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως δυστυχώς τα ρεκόρ γίνονται για να καταρρίπτονται..και στον τομέα της προπαγάνδας και την παραπληροφόρησης, τα ρεκόρ του Γκαίμπελς όχι μόνο  ξεπεράστηκαν, αλλά θρυμματίστηκαν ...

Οι σύγχρονες "δημοκρατικές" δυνάμεις του Πλανήτη, μετά τα πειράματα Γκαίμπελς και των Σοβιετικών. ανέδειξαν νέα ακαταμάχητα όπλα.

  1.  Τηλεόραση και Κινηματογράφος. Με τις κατάλληλες εμφανείς και αφανείς χορηγίες,  σε Σεναριογράφους, Σκηνοθέτες, Τηλεοπτικούς Σταθμούς και Δημοσιογράφους, έκαναν παιχνιδάκι την επιρροή της Κοινής Γνώμης σε οποιοδήποτε πεδίο θέλησαν. Κατάλληλα στημένες ηθικοπλαστικές ταινίες, εκπομπές, ντοκυμαντέρ, δημιούργησαν νέες τάσεις, νέα ενδιαφέροντα. Δημιούργησαν μια νέα αίσθηση προόδου και έβαλαν ταμπέλες μη προοδευτικότητας σε τομείς όπου έπρεπε να γίνουν αλλαγές. Θυμηθείτε ταινίες μέχρι την δεκαετία του '80. Η οικογενειακή ευτυχία και ο έρωτας ήταν βασικά θέματα. Σιγά σιγά, άρχισαν να πυκνώνουν ταινίες που έδειχναν άλλες εικόνες... Όλως συμπτωματικά, στο κατώφλι αυτών των εξελίξεων, είχαμε και τις οδηγίες Κίσσιγνκερ για πολιτικές που θα οδηγούσαν τους Έλληνες μακρυά από τις αξίες της Οικογένειας, Θρησκείας και Πατρίδας. Και αυτές οι πολιτικές δεν έγιναν μόνο στην Ελλάδα. Εφαρμόστηκαν και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές που φέρνουν την σφραγίδα των Προοδευτικών Κοινωνιών. Αποθυμοποιήθηκε ο ετερόφιλος έρωτας και σταδιακά είδαμε μια σεξουαλική απελευθέρωση που ξέφυγε από τα καλώς ενοούμενα όρια σε βαθμό που ίσως να ξαναζήσουμε την εποχή των Κενταύρων στις επόμενες δεκαετίες, αφού ήδη σε χώρες όπως η Γερμανία, η κτηνοβασία είναι νόμιμη. 
  2. "Δημοκρατικές" Συμμαχίες όπως Ενωμένη Ευρώπη, κλπ. Τι επιτεύχθηκε για παράδειγμα στην Ενωμένη Ευρώπη;;; Πρώτα από όλα επιτεύχθηκε να γκρεμιστούν τα ορατά και τααόρατα σύνορα. Τα ορατά σύνορα γκρεμίστηκαν με την απελευθέρωση στην διακίνηση προσώπων και κεφαλαίων. Οι χώρες που βασικά ωφελήθηκαν ήταν οι οι μεγάλες που μέχρι τότε έπρεπε αν βρίσκουν τρόπους να εξάγουν τα προϊόντα τους στις υπόλοιπες χώρες, ξεπερνώντας τα εμπόδια των δασμολογικών πολιτικών τους. Εκτός όμως από τα ορατά εμπόδια, γκρεμίστηκαν και τα αόρατα εμπόδια. Με απλές Κοινοτικές Οδηγίες οι Χώρες Μέλη υποχρεώθηκαν κατά επανάληψη να αποδεχθούν μεταβολές στις Πολιτικές τους ανεξαρτήτως των πεποιθήσεων των πολιτών τους.
  3. Μυστικιστικές Λέσχες. Σήμερα όλα τα Πολιτικά Κόμματα διοικούνται από άτομα που προέρχονται από Μασονικές λέσχες. Και από που κατευθύνονται οι Μασονικές Λέσχες;;; Ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν;;; Μόνο από Εθνικά συμφέροντα δεν καθοδηγούνται. Και αυτές οι Λέσχες έχουν την δυνατότητα να καθορίζουν το μέλλον μιας χώρας. Στα πλαίσια των συμφερόντων άλλων χωρών. 
Με βάση τα ανωτέρω, έχουν προκύψει τρομακτικές στρεβλώσεις:

  1. Αυτοί που αυτοαποκαλούνται Αριστεροί, έχουν περιουσίες που δεν συνάδουν με αριστερές φιλοσοφίες. Μιλούν για δικαιότερη φορολόγηση, αλλά στην ουσία προκύπτουν χειρότερες επιβαρύνσεις για τους ασθενέστερους. Αποφεύγουν αναφορές σε λέξεις που τιμούν το Έθνος μας, μην τους αποδοθεί εθνικιστική στάση. Είναι έτοιμοι να βάλουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την Ιστορία, τα Εθνικά Δίκαια, και ακόμα τους ίδιους τους πολίτες που τους ψήφισαν. Όλα τα ανωτέρω, είναι στην φιλοσοφική σφαίρα του προοδευτισμού!!! Δηλαδή γίναμε προοδευτικοί με τις αθρόες εισροές λαθρομεταναστών;;; Πάμε καλύτερα με τα capital controls;;; Μήπως είναι πρόοδος που θα πληρώσουμε περισσότερους φόρους;;; Ή είναι πρόοδος που οι επιχειρήσεις αλλάζουν χώρα εγκατάστασης;;; Μήπως είναι πρόοδος η μη αναγνώριση της Γενοκτονίας Ποντίων και Αρμενίων;;; Ή είναι πρόοδος η έλλειψη φαρμάκων  και βασικών νοσοκομειακών υλικών στα νοσοκομεία...Πάντως σίγουρα δεν είναι πρόοδος η απόφαση περισσότερων από 250.000 νέων επιστημόνων να εγκαταλείψουν την Ελλάδα...Μήπως είναι πρόοδος που θαμώνες καφενείων και μπεκρήδες  έγιναν Πολιτικοί;;; 
  2. Αυτοί που αυτοαποκαλούνται δεξιοί, έχουν ξεχάσει ότι πρέπει να υπηρετούν πρωτίστως την πατρίδα και όχι την Ενωμένη Ευρώπη και ιδιαιτέρως την Γερμανία. Θυμίζουν εκπροσώπους ΔΝΤ και της Μέρκελ, και όχι Έλληνες που θα έπρεπε πρωτίστως να ενδιαφέρονται για το Έθνος μας. Μιλούν πρωτίστως για την σωτηρία του ευρώ και όχι την σωτηρία του Έλληνα. Αλλά και αν ακόμα μιλήσουν αντίστροφα, όταν ανέβουν στην εξουσία, δεν θα υπηρετήσουν τον Έλληνα. 
  3. Αυτοί που αυτοαποκαλούνται Κεντρώοι, απλά έχουν κάνει μια επιλογή μάρκετινγκ. Δεξιοί είναι κι αυτοί στις τσέπες τους. Ποσώς τους ενδιαφέρει η Χώρα. 
Κλείνοντας η ουσία είναι μία. Προοδευτικός Πολιτικός μπορεί να αποκληθεί κάποιος που θα φέρει πάλι το χαμόγελο στους Έλληνες. Οι αυτοαποκαλούμενοι Προοδευτικοί, μας έφεραν στον πάτο και χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια. Με την κακώς νοούμενη πρόοδο θα χάσουμε εδάφη της χώρας...θα χάσουμε προσωπικές περιουσίες...και θα χάσουμε την αξιοπρέπεια μας (σε όσους έχει απομείνει)...Και το χειρότερο θα χάσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον...θα γυρίσουμε σε μιας άλλης μορφής τουρκοκρατία..και σε ένα αφανισμό...  

Δεν υπάρχουν σχόλια: