Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Πως θα αντιμετωπίσουμε αυτά που έρχονται ...

Ακούμε πολλές συζητήσεις και διαβάζουμε πάρα πολλά άρθρα τα τελευταία χρόνια σε οτιδήποτε αφορά τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών για να μας διαλύσουν. Σε ένα μεγάλο βαθμό τα έχουν καταφέρει, μιας και έχουν πετύχει τα κατωτέρω:
  1. Διάλυση των υφιστάμενων οικογενειών και απροθυμία των νέων να κάνουν οικογένειες. Η διάλυση οδηγεί στη συρρίκνωση της φυλής μας. Δεν μας εξαφάνισαν πόλεμοι αιώνων, και κινδυνεύουμε να εξαφανιστούμε από εμάς τους ίδιους ... και χωρίς να πέσει τουφεκιά... Και αν αρχίσουν οι τουφεκιές, τότε να δείτε ταχεία συρρίκνωση του Έθνους!!!!
  2. Απομυθοποίηση της Ιστορίας και υποβιβασμός της σε επίπεδο κάτω της ανύπαρκτης Ευρωπαϊκής. Από την ιστορική φράση του Τσώρτσιλ, ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες, θα πρέπει να μεταβούμε σε μια ανιστόρητη φράση ότι οι Πολιτικοί των Ελλήνων είναι μεγαλύτεροι Προδότες από τον Εφιάλτη, τον Πήλιο Γούση, τον Τσολάκογλου και χιλιάδες όμοιους τους. Ήδη στα παιδάκια μας, τα βιβλία ιστορίας του Δημοτικού, λένε ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν Αλβανός. Ο δε Υπουργός Παιδείας, στο μήνυμα που διαβάστηκε στα σχολεία, αποφεύγει την ευθεία αναφορά στον ηρωϊσμό των Ελλήνων στην Επανάσταση... Με τέτοιους Υπουργούς, Υφυπουργούς, τι ανάγκη έχουμε τους εχθρούς;;; Οι εχθροί μας είναι εντός των πυλών και τους πληρώνουμε με πλουσιοπάροχους μισθούς για να μας καταστρέφουν!!!
  3. Ποινικοποίηση της αγάπης προς το Έθνος. Όπως βαδίζουμε το να λέμε ότι αγαπάμε το Έθνος και τον Χριστό, θα ισοδυναμεί με διάπραξη αδικήματος...Θα ισοδυναμεί με ρατσιστική τοποθέτηση έναντι των βιαίως αποδεχθέντων φιλοξενούμενων. Για να μην στενοχωρούμε τους βιαίως αποδεχθέντες φιλοξενούμενους, θα πρέπει να αφαιρούμε τις σημαίες και τους σταυρούς. Να αφαιρούμε τα σύμβολα της ελευθερίας μας. Και για να μην τολμάμε να κουνηθούμε θα πρέπει στο τέλος της διαδρομής να δεχθούμε και νέου τύπου ταυτότητες για τον πλήρη έλεγχο μας...
Επειδή, λίγο πολύ τα ανωτέρω είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα, εκείνο που μένει είναι να συντονιστούμε στο πως θα αντιμετωπίσουμε τα πολύ δύσκολα που έρχονται:
  1. Οφείλουμε να αγαπάμε την Πατρίδα. Οι Πολιτικοί έχουν κάνει τα πάντα για να την εξαθλιώσουν με στόχο να την προσφέρουν στα αφεντικά τους. Μπορείτε να φανταστείτε το μέλλον σας κάτω από ένα χαλιφάτο; ή διαμελισμένη την χώρα μας μεταξύ Αλβανών, Τούρκων, κλπ;;; Τι πιστεύετε;; θα περάσετε καλύτερα;;; Και αν ήταν να περάσετε καλύτερα, γιατί οι πρόγονοι μας επαναστάτησαν;; περνούσαν καλά κάτω από τους Τούρκους;; Αγάπη στη Πατρίδα, σημαίνει αγάπη για την εκμάθηση της Ιστορίας της!!! Σημαίνει διάδοση των Ανώτερων Ιδεών του Ελληνικού Πολιτισμού. Σημαίνει αποστροφή στις θεωρίες των αριστερών που βλέπουν την Ελλάδα μας ξέφραγο αμπέλι...
  2. Οφείλουμε να αγαπάμε την Ορθοδοξία και να μην κρυβόμαστε όταν κάνουμε τον σταυρό μας. Να μην ταυτιζόμαστε με εκείνους που την βρίζουν με στόχο να ακουγόμαστε προοδευτικοί... Να αντιστεκόμαστε με θάρρος στις προσπάθειες εξευτελισμού των θεσμών της. Να αγαπάμε τον Χριστό και να είμαστε μέτοχοι στα Μυστήρια της Εξομολόγησης και της Θείας Κοινωνίας. Χωρίς Χριστό μέσα μας, πως θα αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα που έρχεται; Πως θα στηρίξουμε τους αδυνάτους;;; Ακούμε τακτικά για την ύπαρξη ανάξιων Ιερέων. Ναι υπάρχουν ανάξιοι Ιερείς αλλά υπάρχουν και Πανάξιοι Ιερείς. Εκεί οφείλουμε να πηγαίνουμε για στήριξη. Μην ξεχνάτε ότι και επί Βυζαντίου υπήρχαν ανάξιοι Πατριάρχες και Ιερείς. Όμως η Εκκλησία επιβίωσε, γιατί ο Λαός μαζί με εκλεκτούς Ιερείς νίκησε τις αιρέσεις και τους αιρετικούς. Και τότε δόθηκαν μάχες και σήμερα καλούμαστε να δώσουμε πνευματικές μάχες. Με κλειστό το στόμα και με εγρήγορση της καρδιάς μας. Με προσευχή. Με ταπείνωση. Έχουμε μάθει να κρίνουμε τους γύρω μας για να κρύψουμε τους εαυτούς μας. Ναι αλλά σύντομα, όταν όλοι μας θα εξαθλιωθούμε, τι νόημα θα έχει τι κάνουν οι γύρω μας;;; Αν τότε δεν έχουμε τον Χριστό μέσα μας, θα είμαστε σαν φτερό στον άνεμο. Για αυτό έγκαιρα, επιστρέψτε στην Εκκλησία. Με ταπείνωση. Αγάπη. Εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία. Και πολύ προσευχή. 
  3. Οφείλουμε να αναπτύξουμε περισσότερη αλληλεγγύη. Έναντι των Ελλήνων πρωτίστως. Ασχολούμαστε με την φιλοξενία των λαθρομεταναστών και είμαστε αδιάφοροι για τους χιλιάδες Έλληνες άστεγους. Γιατί;; Για να ακουγόμαστε φιλεύσπλαχνοι;;; Για τους συμπατριώτες δεν χρειάζεται φιλευσπλαχνία;;; Ή μήπως περιμένετε κύμα επενδυτών από τους λαθρομετανάστες;;; 
Να είστε έγκαιρα σε πλήρη ετοιμότητα. ΟΛΑ θα γίνουν ξαφνικά. Είδατε τι έγινε στο Βέλγιο;; Λίγες βόμβες και ένας Κράτος ολόκληρο μπήκε σε περιπέτειες...η Ευρωπαϊκή Κοινότητα των 500 εκατομμυρίων κατοίκων είναι έτοιμη να διαλυθεί από την είσοδο προσφύγων....Τον Ιούνιο οι Βρετανοί αναμένεται να αποχαιρετίσουν την Ενωμένη Ευρώπη. Τι περιμένετε να συμβεί μετά;;; Η Γαλλία θα παραμείνει;;; Η Γερμανία;;;; 

Να είστε έγκαιρα σε πλήρη ετοιμότητα. Ήδη ο Καμμένος έχει αναδειχθεί σε τροχονόμο προσφύγων στο Αιγαίο. Ο πολλά βαρύς θα αποδειχθεί να σε Πολλά Ελαφρύ Υπουργό. Τι απομένει; Ένα καλοσχεδιασμένο χτύπημα των Τούρκων. 
Δεν υπάρχουν σχόλια: