Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ο Οικονομικός Αρμαγγεδώνας είναι κοντά και δεν θα αφορά μόνο την Ελλάδα.

Οι δυνάμεις που εργάζονται για την έλευση της Παγκόσμιας Νέας Τάξης, σχεδίασαν πολλά χρόνια πριν, αυτά που ζούμε σήμερα και ακόμα χειρότερα αυτά που θα ζήσουμε στα επόμενα χρόνια. Αρρωστημένα μυαλά, με βαθμό νοσηρότητας ανώτερης από εκείνης του Χίτλερ και των συντρόφων του, διάλεξαν τα χειρότερα υλικά για να συνθέσουν μια πορεία καταστροφής που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν και θα χρησιμοποιηθούν είναι τα ακόλουθα:
  1. Οικονομική καταστροφή στις περισσότερες οικονομίες του Πλανήτη. Γνωρίζουν ότι όταν μια Οικονομία καταστρέφεται, προκύπτουν ανεξέλεγκτες χαοτικές καταστάσεις και τα πλήθη είναι ανεξέλεγκτα, με εκμηδενισμένες τις ηθικές και πολιτιστικές τους αξίες. Κάτω από τις κοινωνικές πιέσεις, οι Κυβερνήσεις θα είναι ευάλωτες και θα πέφτουν δημιουργώντας συνθήκες έντονης αβεβαιότητας και σύγχυσης.
  2. Θρησκευτικός Φανατισμός. Ήδη από το 2012 ο π. Ελπίδιος προειδοποιούσε για την εμφάνιση του φαινομένου του Τζιχαντισμού. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Θυμηθείτε την συνέντευξη που έδωσε Ισλαμοφασίστας σε Σουηδικό κανάλι που δημοσιεύσαμε στις 19 Φεβρουαρίου. Ήδη υπάρχουν οργανωμένες Μουσουλμανικές Κοινότητες εδώ και αρκετά χρόνια σε όλη την Ευρώπη. Στον δε πόλεμο της Συρίας, πολλοί Μουσουλμάνοι, κάτοικοι Ευρωπαϊκών χωρών συμμετείχαν στις σφαγές αμάχων. Με την επιστροφή τους στη Δύση θα είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για τρομοκρατικές ενέργειες σε βάρος των χωρών όπου ανατράφηκαν. Και θα έχουν την υποστήριξη των χιλιάδων προσφύγων που έχουν ήδη διασπαρεί σε όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκές Χώρες. Λίγοι από αυτούς, αρκούν για να δημιουργήσουν χαοτικές καταστάσεις. Δείτε για παράδειγμα τις τρομοκρατικές ενέργειες σε Βέλγιο και Γαλλία. Λίγοι βομβιστές και τρομοκράτες παρέλυσαν δύο μεγάλες Οικονομίες. Φανταστείτε να ενταθεί αυτό το φαινόμενο. Ή φανταστείτε οι Μουσουλμάνοι να προχωρήσουν μαζικά σε θρησκευτικό πόλεμο. 

Και γιατί οι μεγάλες δυνάμεις ήθελαν να ζήσουμε θρησκευτικό πόλεμο και οικονομική καταστροφή;;;  

  1. Για να μας πάνε σε ένα Παγκόσμιο Πόλεμο που θα έχει σαν συνέπεια την καταστροφή της Ρωσίας και της Κίνας έτσι ώστε να είναι δυνατή η αναγόρευση μιας και μόνο Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Δείτε σχετικά την παλαιότερη συνέντευξη του Κίσσιγκερ
  2.  Για να επιβάλλουν την  απαγόρευση των θρησκειών και την αναγόρευση μιας και μόνο θρησκείας που όλως συμπτωματικά θα είναι η Πανθρησκεία. Και στο βάθος η επιβολή του δικού τους Μεσσία. (Και τι κάνουν οι δικοί μας Επίσκοποι;; Ετοιμάζουν μια Σύνοδο στα Χανιά για τη συνένωση των εκκλησιών!!!! της ορθοδοξίας μας με τους αιρετικούς των υπόλοιπων χριστιανικών δογμάτων. Μη γένοιτο!!!)
Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις ποιά είναι η τοποθέτηση μας;;; Συνεχίζουμε στον δρόμο της αποχαύνωσης;;; Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι ανήκουμε ως Χώρα στη Δύση; Συνεχίζουμε να βλέπουμε τις ορδές των μουσουλμάνων στην χώρα μας σαν ένα τυχαίο γεγονός;;; Δεν αντιλαμβάνεσθε ότι ο απώτερος στόχος είναι να διαλύσουν την χώρα μας, την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό;;; Τι θα κάνετε όταν θα έρθουν τα προφητευθέντα από τους Αγίους μας;;; 

Η κλεψύδρα αδειάζει και ή ώρα της κρίσεως για όλους μας είναι πολύ κοντά...Θα είμαστε έτοιμοι;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: