Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Φίλης: ο ένθερμος υποστηρικτής των Εβραίων....και αρνητής του Έθνους μας

Ο Κος Φίλης που στρογγυλοκάθεται στη θέση του Υπουργού Παιδείας, είναι ένας ακόμα Πολιτικός με όραμα που δεν συνάδει με τα εθνικά μας συμφέροντα. 

Στον λίγο καιρό που έχει στην θέση του Υπουργού έδειξε τι πρεσβεύει ... Και η συνεχής στήριξη του, δείχνει και τι πρεσβεύουν οι Πολιτικοί του Προϊστάμενοι Τσίπρας και Καμμένος...Αλλά επίσης δείχνει και το τι πρεσβεύουν τα τσοντοκάναλα της Πολιτικής που δεν ξεμπροστιάζουν τις αντεθνικές πολιτικές. Ο παράς να πέφτει και το Έθνος ας πέσει στη φωτιά. 

Και συνεχίζουμε...Είναι η πρώτη φορά, που Υπουργός Παιδείας, ζήτησε από τα σχολεία να κάνουν εκδηλώσεις για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα... Θυμάστε τον Τσίπρα όταν ανέλαβε την θητεία του;;; Ξεκίνησε από την Καισαριανή που οι Γερμανοί σκότωναν ανελέητα Έλληνες συμπατριώτες
μας...Υπάρχουν τόνοι βιβλιογραφίας που αναφέρονται με αποδείξεις στην Γενοκτονία των Αρμενίων και των Ποντίων. Δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία από τον Κο Φίλη. Για τους Εβραίους ο Κος Φίλης έδωσε πολυσέλιδο κείμενο στα σχολεία που επιβάλλεται να διαβασθεί. Για τους Πόντιους και Αρμένιους, δεν άξιζε μια αράδα;;; Πως σας φαίνεται;;; Ο Κος Φίλης υπηρετεί το Έθνος των Ελλήνων ή μάλλον τα Έθνη των Τούρκων και των Εβραίων;;; Και αφού προφανώς δεν υπηρετεί το Έθνος των Ελλήνων, μάλλον θα σχεδιάζει ήδη το μέλλον της Παιδείας που μόνο Ελληνική δεν θα είναι. Μόνο η γλώσσα θα είναι ελληνική...Όλα τα άλλα θα είναι σύμφωνα με τις επιταγές των Εβραίων, Γερμανών κλπ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: