Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Οι Αμερικάνοι βομβάρδισαν τον Συριακό Στρατό αποδεικνύοντας ότι είναι με τους Τζιχαντιστές. Θα αντιδράσει η Ρωσία;

Ο ΑΣΑΝΤ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ .

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΣΑΝ!!!

Oι ΗΠΑ χθες άρχισαν για πρώτη φορά επισήμως τις αεροπορικές επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων του συριακού στρατού. Ο Στρατός των ΗΠΑ υπό την κάλυψη του »διεθνούς συνασπισμού » χτύπησε βάση του συριακού στρατού στο Ντέιρ Έζορ, στο Ayyash στη βορειοανατολική Συρία.

Φαίνεται ότι η αμερικανική στρατηγική του »μαλακού πολέμου » (soft war) δηλαδή της υπόγειας διοργάνωσης, στρατιωτικής υποστήριξης, κατάρτισης και χρηματοδότησης των ισλαμιστών τρομοκρατών αποδείχθηκε ανεπαρκής στη Συρία και υποχρεώθηκαν να επιδείξουν δημοσίως τις εγκληματικές προθέσεις τους .

O Ομπάμα και η κυβέρνησή του χτύπησαν τον συριακό αραβικό στρατό που με θυσίες κρατάει στην περιοχή την αεροπορική βάση για πάνω από ένα χρόνο, όντας σε συνεχόμενη πολιορκία από το Ισλαμικό Κράτος.

Μέχρι τώρα, επιβεβαιωμένοι 4 μάρτυρες, 13 τραυματίες, καταστροφή δύο τεθωρακισμένων του συριακού στρατού και αποθήκες πυρομαχικών.

Μέχρι στιγμής ως »επίσημη πηγή » μόνο το ρωσικό Sputnik έχει περάσει την είδηση ότι 4 στρατιώτες του συριακού στρατού σκοτώθηκαν και περίπου 13 τραυματίστηκαν από την αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ στην επαρχία Ντέιρ Έζορ της Συρίας. Αναφέρει επίσης ότι καταστράφηκαν τα δύο τεθωρακισμένα του συριακού στρατού και η αποθήκη πυρομαχικών που ανήκε επίσης στον συριακό στρατό . Διευκρινίζει ότι η συριακή στρατιωτική ηγεσία δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τις πληροφορίες

Οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί στη βάση του συριακού στρατού στο Deir Ezzor, περιοχή-έδρα του Ισλαμικού Κράτους στόχευσαν στην κατάρρευση του ηθικού του συριακού λαού της Συρίας και στην δημιουργία κλίματος έλλειψης εμπιστοσύνης και απαξίωσης ως προς τις Ρωσικές δυνάμεις που δεν εκτόξευσαν τους πυραύλους τους.

Οι ήρωες του συριακού στρατού που είναι αποκλεισμένοι στο αεροδρόμιο της πετρελαιοπαραγωγικής περιοχής για πάνω από ένα χρόνο και δεν παραδίδονται περιμένοντας τη λύτρωση, όπως στο Χαλέπι, δέχτηκαν συντονισμένη επίθεση .Από αέρος χτυπούσαν οι Αμερικανοί και επί εδάφους βρισκόταν σε εξέλιξη, επιδρομή των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους για τον έλεγχο της βάσης.

Οι Ισλαμιστές βρίσκονταν εκείνη την ώρα μόλις στα 4 χλμ απόσταση.

Πηγές στη Συρία εκτιμούν ότι το timing του χτυπήματος των Αμερικανών στο Deir Εzor επελέγη και για να αποσπάσουν την προσοχή από τις φάλαγγες που χθες τη νύχτα μετέφεραν όπλα και πυρομαχικά συμπεριλαμβανομένων πυραύλων TAO από τα τουρκικά σύνορα στη Συρία με προορισμό, Χαλέπι και Idlib.

Άλλες απόρρητες πηγές αναφέρουν ότι οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί στο Ντέιρ ΄Εζορ ήρθαν ως απάντηση στην πρόσφατη διαταγή του Μπασάρ Αλ Άσσαντ να ανοίξουν οι πλατφόρμες εκτόξευσης πυραύλων Scud 600 με κατεύθυνση το Τελ Αβίβ και ότι αυτό ήταν που »συγκλόνισε » τους Αμερικανούς.

Οι προκλήσεις αυτές, προκαλούν μια επικίνδυνη ένταση καθώς οι ΗΠΑ επιχείρησαν να επιβληθούν ως στρατιωτική δύναμη στη Συρία, έναντι της Ρωσίας.

Ταυτόχρονα πέρασε το εκβιαστικό μήνυμα στη ρωσική αεροπορία που στηρίζει τις χερσαίες επιχειρήσεις εκκαθάρισης των εκ Τουρκίας ορμώμενων τρομοκρατών στη Λατάκεια , ότι «αν δεν σταματήσετε την πρόοδό σας, στο όρος Τουρκμενιστάν,τότε και εμείς θα σας πάρουμε δια της βίας το αεροδρόμιο που κρατάτε με τόσους νεκρούς ».

Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους, οι S-400 δεν κουνήθηκαν , επειδή τυπικά οι Ρώσοι έπρεπε να έχουν ενημερώσει όλα » τα κεφάλια του συνασπισμού » μέσω του κέντρου συντονισμού της Βαγδάτης.

Ενώ τα Συριακά στρατεύματα πολιορκούν την ISIS, οι ΗΠΑ ξεκάθαρα την ενισχύουν με κάθε τίμημα το Ισλαμικό Κράτος.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: