Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

Εθνοκάθαρση ή Γενοκτονία;;; Δείτε πόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει ...

Ο Φίλης είναι ένας από τους "λαμπηδοδρόμους" Πολιτικούς, που σθεναρά και συνεργατικά, βάζει δυνατά καρφιά στο σώμα της Ελλάδας. Λέμε "λαμπαδηδρόμος" (σχηματολογικά, γιατί με το κορμί που έχει μάλλον είναι ατυχής η έκφραση), γιατί όλως "συμπτωματικά", στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (όπου σημειολογικά έχει αφαιρεθεί ο όρος "Εθνικής" σαν πρώτο σημάδι των προθέσεων των τελευταίων κυβερνήσεων δεξιάς-αριστεράς που έχουν κατασφάξει οικονομικά το Έθνος μας), έχουν προηγηθεί "προσωπικότητες" που δεν αποδεχόντουσαν τον όρο Γενοκτονία. 

Να αναφέρουμε ενδεικτικά την Κα Δραγώνα σύμβουλο της Κας Διαμαντοπούλου στο Υπουργείο
Παιδείας;; Ή μήπως την Κα Ρεπούση που απόλαυσε την στήριξη ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ;;; Ο Φίλης λοιπόν ήταν ο τρίτος που θα έπρεπε να βάλει το επόμενο καρφί...Αλλά έπρεπε να εφεύρει ένα άλλο όρο...Την  Εθνοκάθαρση..

Και ρωτάμε ποια είναι η διαφορά;; και Απαντάμε...

Εθνοκάθαρση θα μπορούσε να ορισθεί ο διωγμός ενός έθνους από μια γεωγραφική περιοχή. Σαν αυτή που συνέβη στην ανταλλαγή πληθυσμών μετά την Μικρασιατική Καταστροφή. 

Στην Γενοκτονία, έχουμε ένα άλλο επίπεδο διωγμού. Μιλάμε για εσκεμμένη θανάτωση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων χωρίς έλεος. Έτρεχαν οι άνθρωποι ποδαράτοι να σωθούν και έτρεχαν οι Τούρκοι  με τα άλογα και τους έσφαζαν. Χωρίς να δίνουν σημασία αν ήταν γέροι, γριές, παιδιά, γυναίκες....Ποτάμια αίματος...

Και δεν συζητάμε ότι η στάση τους δίνει επιχειρήματα στους Τούρκους... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: