Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Πικρές αλήθειες όπως φαίνονται από τα λεγόμενα Βαρουφάκη

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων στο Υπουργείο Οικονομικών ελέγχεται πλήρως και απευθείας από την τρόικα. Δεν είναι υπό τον  έλεγχο του αρμόδιου υπουργού, αλλά ελέγχεται από τις Βρυξέλλες. Ο γενικός γραμματέας διορίζεται με μια συγκεκριμένη διαδικασία και ελέγχεται από την τρόικα, όπως και ολόκληρος ο μηχανισμός».

Συμπέρασμα 1ο : Για αυτό οι Ευρωπαίοι ήταν σίγουροι ότι με τα capital controls θα μας έπνιγαν. 

Συμπέρασμα 2ο : Έχουμε παραχωρήσει πλήρως την Εθνική Κυραρχία. Δεν έχουμε δικό μας νόμισμα...Τα ΑΦΜ και το σύστημα πληρωμών του Δημοσίου ήταν πλήρως ελεγχόμενο από την Τρόϊκα και θα είναι πλήρως ελεγχόμενη από το τετραμερές νέο όργανο των Δανειστών αν αποφασίσουν να συνεχίσουν την χρηματοδότηση μας...

Συμπέρασμα 3ο : Καλώς υπήρξε η μυστική εργασία των πέντε που μελετούσαν διαφυγή από τον στραγγαλισμό. Καλώς τελούσαν υπό τις οδηγίες του Τσίπρα. Τι έκανε όμως τον Τσίπρα να λακίσει και δεν προχώρησε στο σχέδιο του;;; Απειλήθηκε;;; 

Συμπέρασμα 4ο : Για αυτό τα ΜΜΕ που χρηματοδοτούνται προσπάθησαν να εξευτελίσουν τον Βαρουφάκη και συνεχίζουν να το κάνουν. Γιατί ήταν ό μόνος που κατάφερε και τόλμησε να δοκιμάσει μια μέθοδο απεγκλωβισμού μας από τον Ευρωπαϊκό στραγγαλισμό!!! Εμείς όμως αποδειχθήκαμε Ευρωπαϊστές!!! Προτιμούμε κάτω από την μπότα της Μέρκελ και όχι να σηκώσουμε κεφάλι!!!! Μετά από αυτή την αποτυχία, που φέρει την υπογραφή Τσίπρα και Μνημονιακών, η Ελλάδα δεν θα σηκώσει κεφάλι με το παρόν Πολιτικό Σύστημα της Διαφθοράς!!!

Συμπέρασμα 5ο: Ο Καμμένος και η κομπανία του αποδείχθηκαν επίσης πολύ μικροί..Δεν γνώριζαν τι παιζόταν;;; Σίγουρα γνώριζαν... Τι έγινε και άλλαξαν θέση με μεγαλοπρεπή τούμπα;;;; Μήπως μας απείλησαν με πόλεμο όπως είχε διαρρεύσει από ιστοσελίδα μετά το δημοψήφισμα;;; Ίσως στο μέλλον να μάθουμε... Πάντως οι Πολιτικοί μας αποδείχθηκαν για μια ακόμα φορά ΛΙΓΟΙ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: