Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Τα 600 λεπτά διορία που έδωσε ο Φύλακας Άγγελος ...

Συγκλονιστικό θαύμα επί των ημερών μας, στο Νοσοκομείο της Νίκαιας. Το διηγήθηκε η σύζυγος θανόντος, κατοίκου Κορυδαλλού. 

"Είχα το σύζυγο μου, ηλικίας 52 ετών, συνταξιούχο αστυνομικό στο Νοσοκομείο μετά από βαρύ εγκεφαλικό. Ήταν διασωληνωμένος και περιμέναμε να εκπνεύσει. Καθώς δεν παρουσίαζε κανένα σημείο βελτίωσης, οι γιατροί δεν μας έδιναν καμμιά ελπίδα. Κάποια στιγμή τα μηχανήματα έδειξαν πως το μοιραίο επήλθε και μας το επιβεβαίωσαν οι γιατροί καθώς αφαίρεσαν τα μηχανήματα και ετοίμαζαν το σύζυγο μου για να τον μεταφέρουν στο Νεκροτομείο. 

Μετά από ένα περίπου τέταρτο καθώς περιμέναμε στο δωμάτιο δίπλα στο νεκρό, ξυπνάει και αρχίζει να φωνάζει με αγωνία. " Το ρολόϊ που είναι το ρολόϊ" Έψαχνε στο χέρι του αλλά ούτε και πριν φορούσε ρολόϊ. 

Τον καθησυχάσαμε καθώς πιστεύαμε πως είδε κάποιο κακό όνειρο και καλέσαμε τους γιατρούς οι
οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους και μιλούσαν για θαύμα. .

Όταν ο σύζυγος μου ηρέμησε, μας είπε τα εξής:

" Κάποια στιγμή και ενώ ήταν ξαπλωμένος ένοιωσε πως βγήκε από το σώμα του και ανυψώθηκε. Τους έβλεπε από ψηλά. Τους άκουγε, πως έκλαιγαν και έλεγαν πως "πάει πέθανε". Τότε ήρθε μια συνοδεία ανθρώπων με άσχημα πρόσωπα (δαίμονες), τον έπιασαν, τον έδεσαν, τον τραβούσαν, τον κορόϊδευαν και φώναζαν "τώρα είσαι δικός μας". Καθώς τον τραβούσαν κοίταξε προς τα πίσω και είδε κάποιον όμορφο νεαρό (Προστάτης Άγγελος) να τον ακολουθεί περίλυπος. 

Τότε άκουσε τον όμορφο νεαρό να τον ρωτά "έχεις ώρα;" Κοίταξε αυτό το χέρι και αφού δεν φορούσε ρολόϊ του απάντησε: "δεν έχω ρολόϊ". Τότε του λέει ο Άγγελος "Σωστά" και είδε τον Άγγελο να βγάζει από το χέρι του το δικό του ρολόϊ και να του το δίνει με αγάπη, λέγοντας του : "Πρόσεξε, αυτό το ρολόϊ θα σταματήσει σε 600 ώρες). 

Τότε ήταν που ξύπνησε στο Νοσοκομείο και το θαυμαστό έγινε μετά από 3 μέρες όταν πήρε το εξιτήριο του απόλυτα υγιής. Παρ'όλα αυτά η οικογένεια δεν γνώριζε από Εκκλησία-Θεία Κρίση κλπ Έτσι όλα αυτά τα απέδωσαν σε ένα ίσως εφιάλτη ή στη φαντασία του ασθενούς. 

Συνέχιζε να ζεί όπως και πριν χωρίς μετάνοια. Με έγκλητο βίο. Ώσπου κάποια μέρα, περίπου κοντά ένα μήνα, και ενώ ήταν καλά πέθανε ξαφνικά. ..

Τότε η γυναίκα θυμήθηκε και το ρολόϊ. Μέτρησε τις ώρες από την εντατική μέχρι τη στιγμή του θανάτου και είδε πως είχαν περάσει ακριβώς 600 ώρες. 

600 ώρες που του δόθηκαν για μετάνοια, εξομολόγηση και συμμετοχή στα Θεία Μυστήρια. Πλεόν όμως η οικογένεια του θανόντος ξύπνησε και ζεί την εν Χριστώ Ζωή. 

Από αυτό το συγκλονιστικό γεγονός βλέπουμε πόσο μας αγαπάει ο φύλακας άγγελος μας και πως κάνει τα πάντα για να μας σώσει. Αρκεί να το θέλουμε και εμείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: