Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Ο Άδωνης είναι κατάλληλος μόνο για το γυαλί...

Ρε τον "φουκαρά" τον Άδωνη. Κάπου κάπου, μου θυμίζει τον Δον Κιχώτη.  Μονίμως είναι σε άλλο μήκος κύματος από την Κοινωνία. Έχει καβαλήσει ένα άτι και ένα καλάμι μαζί, και έχει οραματιστεί ένα φθηνό τομέα Υγείας, που θα παρέχει το ίδιο επίπεδο περίθαλψης με χειρότερα και μη πιστοποιημένα φάρμακα που θα παράγονται σε άλλες χώρες. 

Ο Άδωνης δεν θέλει να καταλάβει ότι ο ρόλος του δεν είναι να κλείνει Νοσοκομεία, να μειώνει το προσωπικό, να κάνει επικίνδυνες αλλαγές στα φάρμακα, και να αγνοεί επιδεικτικά τα 3.500.000 εκατομμύρια Έλληνες που είναι ανασφάλιστοι. Ο ρόλος του ως Υπουργού Υγείας είναι να βελτιώσει
τις παροχές Υγείας σε όλους τους Κατοίκους αυτής της μαρτυρικής Χώρας, διασφαλίζοντας επίπεδα υπηρεσιών αναλόγως της ασφαλιστικής συνεισφοράς ενός εκάστου πολίτου.

Βέβαια για να μην αδικώ τον κατά τα άλλα συμπαθή βλάκα Δον Κιχώτη που ανέφερα προηγουμένως, ο Άδωνης δεν είχε και δεν έχει τις αγνές προθέσεις ενός βλάκα. Εξυπηρετεί Συμφέροντα Αγνώστου προέλευσης και σίγουρα όχι τα εθνικά μας συμφέροντα. Ποιά συμφέροντα; Ίσως κάποτε το πληροφορηθούμε. 

Κλείνοντας, πιστεύω ότι η εντεινόμενη οργή του κόσμου σε βάρος του  Άδωνη μπορεί να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις για την σωματική του ακεραιότητα και καλύτερα είναι να εμφανίζεται μόνο στο γυαλί της τηλεόρασης. Και μόνο εκεί...Με παρέα τον Πάγκαλο, τον Γιακουμάτο, και άλλους κλόουν της Πολιτικής Σκηνής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: