Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Φέτος η 28η Οκτωβρίου θα έχει διαφορετικό "χρώμα"

Την 28η Οκτωβρίου γιορτάζαμε το θρυλικό "ΌΧΙ" ενός Πρωθυπουργού που κατηγορήθηκε όσο κανένας άλλος στην σύγχρονη Ελληνική Ιστορία. Και τι δεν σκαρφιστήκαμε για να βάλουμε στην άκρη το όνομα του τότε Πρωθυπουργού της πολύ φτωχής και μικρής Ελλάδας. Όμως εκείνος, δεν δίστασε να απαντήσει ΟΧΙ στην ιταμή πρόκληση του Ιταλού Πρέσβη. Και στα μάτια μας, σήμερα φαντάζει ΗΡΩΑΣ εκπληκτικού αναστήματος αν αναλογιστείτε  ότι ο Βασιλιάς της Δανίας (πατρίδα του Τόμσεν) παρέδωσε την Χώρα του στον αγγελιοφόρο μοτοσυκλετιστή του Χίτλερ. 

Από εδώ και πέρα, θα νοσταλγούμε ένα
μικρότερο "ΟΧΙ" από τρεις Πολιτικούς Νάνους, που αφού μας διέσυραν διεθνώς με την υπόδουλη συμπεριφορά τους, θα παραδώσουν τον Ελληνικό Λαό στην φτώχεια και στην πείνα. Και αυτό θα συμβεί με την σύμφωνη γνώμη των εκπροσώπων του Ελληνικού Λαού στην μεγάλη των ¨"Ελλήνων  Βουλή"!!!

Τελικά, η Θεία Δίκη αργεί αλλά επιβάλλεται. Κατηγορήσαμε τον Πρωθυπουργό του ΟΧΙ και εισπράξαμε τους Πολιτικούς του ΝΑΙ. Ευχόμαστε ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και καλά μυαλά στους ΕΛΛΗΝΕΣ. Και Καλή Ελευθερία όσο το δυνατό πιό γρήγορα από τους Νέους Δυνάστες που είναι εντός των Πυλών και όχι εκτός των Πυλών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: