Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Σήμερα ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Αθήνα. ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ θα ζήσουν το ζωντανό ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Σήμερα θα γίνει μεγάλος σεισμός στην Αθήνα. Όσοι πρόδωσαν και συνεχίζουν να προδίδουν την Ελλάδα και εξακολουθούν να είναι Πολιτικοί θα πρέπει να χάσουν τον ύπνο τους. Θα πρέπει τα μάτια τους να βλέπουν ελικοπτεράκια. Τα χέρια τους να τρέμουν. Ύπνος να μην τους κολλάει. 

Ο ΥΠΕΞ είχε πεί μετά το πρώτο συλλαλητήριο, ότι η Ιστορία είναι για τα Σχολεία. Τρομάρα του!!! Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ από αίσθημα συμπόνοιας στους Σκοπιανούς έθεσε το πονερό ερώτημα. Μα πως να τους ονομάσουμε ;;; ΦΟΥΦΟΥΤΟΥΣ;;;  Ο Τσίπρας  πήγε στον Ιερώνυμο για να βρεί την Εκκλησία σύμμαχο.. Για να αιτηθεί ΟΜΟΨΥΧΙΑ!!! Σε τι;;; Στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ; ΟΜΩΣ η ΕΚΚΛΗΣΙΑ θα είναι παρούσα. ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, θα την κάνουν μόνοι τους. 

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. Δεν θέλει Δημοψήφισμα;; Τα έχει γραμμένα τα Δημοψηφίσματα, αυτός και η παρέα του;; ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ!!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ. 

Θέλουν να πουλήσουν τα Ιερά και Όσια της Πατρίδας;;; ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ, ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: