Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Γιατί το Συλλαλητήριο πέτυχε...Και γιατί οι Πολιτικοί φοβούνται περισσότερο το επόμενο Συλλαλητήριο.

Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης πέτυχε το ακατόρθωτο:

  1. Θύμησε στους Έλληνες την ανάγκη για ομοψυχία που είχε θαφτεί κάτω από τα μνημόνια και τα συλλαλητήρια παρωδίες των παλαιο-Πολιτικών που μας φανάτισαν με χρωματιστές σημαιούλες, λαϊκίστικες κορώνες, κροκοδείλια δάκρυα και με λεφτά που δεν είχαν αλλά υποσχέθηκαν να μας δώσουν. 
  2. Αποκάλυψε τα πραγματικά πρόσωπα των Πολιτικών μας, που μόνο για την Ελλάδα δεν ενδιαφέρονται. Το όραμα των Πολιτικών μας είναι τα χρήματα σε Ελβετικούς Λογαριασμούς, η Εξουσία, και η μεγάλη ζωή με τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα. 
  3. Αποκάλυψε και το άγνωστο πρόσωπο του π.Ιερώνυμου. Η Εκκλησία όχι μόνο στάθηκε δίπλα στον Λαό, στη διάβα πολλών αιώνων, αλλά ήταν και μπροστάρης. Ο τελευταίο ηρωϊκός εκπρόσωπος στην κεφαλή της Εκκλησίας ήταν ο μακαριστός π. Χριστόδουλος. Έκτοτε, η κεφαλή της Εκκλησίας σαν να κατάπιε την γλώσσα της. Που είναι η φλόγα του π. Χριστόδουλου και άλλων τίμιων μακαριστών Αρχιεπισκόπων; Και όχι μόνο αυτό. Δόθηκε και τηλεοπτική στήριξη στη συζήτηση Τσίπρα-Ιερώνυμου ενάντια στο φλέγον ζήτημα του Μακεδονικού!!!! Αν το καταφύγιο του Λαού ήταν η Εκκλησία, σήμερα στο πρόσωπο του π. Ιερωνύμου, βλέπουμε ένα πρόσωπο που δεν το αντιλαμβανόμαστε...Είναι Έλληνας;;; Ποιούς εξυπηρετεί;;; Γιατί δεν είναι μπροστάρης στους Αγώνες του Έθνους; Φοβάται;; Συμφωνεί στο ξεπούλημα; Ευτυχώς, η Ένωση Κληρικών έκανε την ανατροπή και θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο. Και μπράβο τους. Πολύ μεγάλη η στάση τους σε τόσο δύσκολες περιστάσεις και παρά την αντίθεση του π. Ιερώνυμου. 
Το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης πέτυχε. Είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχει και το συλλαλητήριο της Αθήνας. Πρέπει να αντιληφθούν στην Βουλή, στην Αρχιεπισκοπή ότι οι συμμετέχοντες στο Συλλαλητήριο δεν είναι Αριστεροί, Κεντρώοι, Δεξιοί....Είναι Έλληνες που αγαπούν την Ελλάδα και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 

Και είναι τιμή σε όσους συμμετείχαν και σε όσους θα συμμετάσχουν, που δεν κλονίστηκαν από την προπαγάνδα των ΜΜΕ...που δεν κλονίστηκαν από την Κα Μπακογιάννη...που δεν κλονίστηκαν από τα ούφο του ΣΥΡΙΖΑ...που δεν παρασύρθηκαν από Πάγκαλους, Πολάκηδες, Κούλογλου, ....

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήταν και πρέπει να παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Κανένας δεν δικαιούται να ξεπουλήσει την Μακεδονία μας. 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: