Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ο Τσίπρας ψάχνει συνενόχους στην Προδοσία. Μην τον ακολουθείτε.

Ο Τσίπρας θέλει να βγάλει διάγγελμα. Ψάχνει συναίνεση στην Προδοσία. 

Δεν θα του κάνουμε την χάρη. Ούτε θα δεχθούμε να μας βάλει σε εκβιαστικά διλήμματα του τύπου, ότι αν δεν συμφωνήσουμε, θα έχουμε περιπέτειες. Έτσι μας έβαλαν κάτω από τα Μνημόνια. Με τον ίδιο τρόπο θέλουν να μας τεμαχίσουν. 

Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Προδοσία και οι παράνομες αποφάσεις στη Βουλή, κάποια στιγμή θα τιμωρηθούν . Η Ελλάδα είναι μία και περιλαμβάνει την Μακεδονία, την Θράκη κλπ. Και ο Λαός σε επίπεδο Εθνικών ζητημάτων δεν
διαχωρίζει τους Έλληνες σε αριστερούς, δεξιούς, κεντρώους. Αλλά σε Έλληνες που έχουν ελληνική ψυχή και αγαπούν την πατρίδα τους και σε χαμένους που δεν καταλαβαίνουν ότι αν οι Προδότες δρομολήσουν τα σχέδια των Μεγάλων Δυνάμεων, θα βρεθούν όχι απλά στο δρόμο, αλλά θα πρέπει να γίνουν και πρόσφυγες. 

Αφήστε τον Τσίπρα να πεί ότι θέλει. Εκείνος θα εκτεθεί. Το ανάχωμα του Ιερώνυμου έπεσε. Ο Κλήρος θα είναι μαζί μας. Να είμαστε μια γροθιά. Να βροντοφωνάξουμε ότι ή Μακεδονία ήταν και είναι Ελληνική.

Αν ακολουθούσαμε την πολιτική Τσίπρα, Βίτσα, Μπακογιάννη κλπ, δεν θα γράφαμε Ιστορία στις Θερμοπύλες, στο Μαραθώνα, στο έπος του'40. Θα ήμασταν σαν τον Δανό Βασιλιά που υπέγραψε την παράδοση της Δανίας στον Μοτοσυκλετιστή του Χίτλερ. Αν οι Πολιτικοί δεν έχουν βαρίδια, ας πάνε στα σπίτια τους. Τους ΑΝΤΡΕΣ δεν τους κάνουν οι στολές παραλλαγής και οι καρέκλες, ΑΛΛΑ η δύναμη της Ψυχής τους να αντιμετωπίσουν ανυπέρβλητες δυσκολίες. 

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: