Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Το "Πολιτμπιρό" βλέπει ανάπτυξη. Τελεία και παύλα...

Του Γιώργου Κράλογλου 

Μόνο οι αστοί και η μεσαία τάξη τους δεν βλέπουν ανάπτυξη. Αλλά αυτοί είναι εχθροί του λαού... Θα τα πούμε όμως στον δεύτερο γύρο του 2018.

Τόλμησαν οι αστοί και πήραν στα σοβαρά την έκθεση του World Economic Forum για την ανταγωνιστικότητα, που τοποθέτησε την Ελλάδα στην 87η θέση, της διεθνούς κατάταξης, κάτω από την Αλβανία και τη Βουλγαρία στα Βαλκάνια. 

Πήραν στα σοβαρά τον ύποπτο δάκτυλο του WEF που έκανε "...μια εσφαλµένη εκτίµηση και η οποία ελέγχεται για τη μεθοδολογία της...", όπως έκρινε το κόμμα και έβαλε το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης να πει στους ιθαγενείς και τους χαχόλους. 

Το WEF που, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι κάτι σαν τα δικά μας τα βοθροκάναλα... που μάχονται τις προοδευτικές δυνάμεις και την ανάπτυξη στη Βενεζουέλα των Βαλκανίων.

Οπότε αφού το κόμμα και το "Πολιτμπιρό" βλέπουν πως πάμε καλά και έχουμε ανάπτυξη "φωτιά και τσεκούρι" και το 2018 στους αστούς που γεύονται ακόμη αφορολόγητο και φορολογικές διευκολύνσεις. 

Μπουρλότο στις τσέπες των συνταξιούχων που χαρτζιλικώνουν άνεργα παιδιά και σπουδάζουν απένταρα εγγόνια. Κόφτε τους τις συνταξάρες... μέχρι και 18%. Το νούμερο το έχουμε υπολογίσει σύντροφοι... 

Πάνω από 1.000.000 οι αστοί συνταξιούχοι που θα παίρνουν 350 ευρώ σύνταξη το 2019. Ξεκάθαρα πράγματα. Άγρια φτώχεια. Αλλιώς η αριστερή παρέα δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα...

Ξύστε το λίπος... με τα κέρδη από το αφορολόγητο. Η αστική τάξη είναι που τρώει τα έτοιμα. Η μεσαία τάξη με τις τετραμελείς οικογένειες που τσεπώνουν τις 20.000 το χρόνο είναι η καταστροφή της οικονομίας. Γδύστε τους. 

Άκου 20.000 εισόδημα το χρόνο και δική τους γκαρσονιέρα να μένουν με τα 4 παιδιά τους. Ποιος τους τα έμαθε αυτά σύντροφοι... Ξύστε το λίπος. 

Τα καλά παιδιά όπως οι σύντροφοι "καπεταναίοι" Τσακαλώτος και Χουλιαράκης (που κέρδισαν με το σπαθί τους τις καρέκλες τους και στον επόμενο ανασχηματισμό,-και ας γκρινιάζει ο σύντροφος Νίκος Παππάς-) το είπαν, χωρίς ντροπή, το καλά κάναμε και τους μαδήσαμε. 

Και στο "κλαμπ" των καπεταναίων (που θα σφάξουν ό,τι αστικό έχει μείνει) προσχωρούν και θα προσχωρήσουν μέσα στην εβδομάδα και άλλοι σύντροφοι. 

Χωρίς ανάσα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος σύντροφος Μαντάς δηλώνοντας για τον προϋπολογισμού του 2018 "...Το υπερπλεόνασμα ενσωματώνει μέσα του όλα τα μέτρα που παίρνουμε και βεβαίως αφορά κυρίως τα μεσαία στρώματα".

Πρόσχημα των μπολσεβίκων τα δήθεν μέτρα του κράτους – πατερούλη, για το Κοινωνικό Εισόδημα. Δηλαδή το ένα κουλούρι με σουσάμι την ημέρα... Το τυρί θα το παζαρέψουμε με τον κουλουρά...

Το τέταρτο μνημόνιο του 2018 δίνει την ευκαιρία για τον δεύτερο γύρο σφαγής των αστών και της μεσαίας τάξης που σήκωσε κεφάλι. Κάνουμε δεν κάνουμε εκλογές του χρόνου (εμείς πιστεύουμε ότι θα γίνουν το Φθινόπωρο) τα μέτρα σφαγής θα εφαρμοστούν. 

Και αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέψει, με τη βοήθεια της ολιγαρχίας, των κρατικοδίαιτων, των δανειστών και κάποιων λαϊκών δυνάμεων... (αφού διαλύσουν πρώτα την κυβέρνηση που θα κερδίσει τις εκλογές) η κοινωνία θα έχει μόνο θεόφτωχους και 200-300 ολιγάρχες τους οποίους θα κουμαντάρει το κράτος - πατερούλης. 

Η αρένα σφαγής και αιματοχυσίας, της ολίγης μεσαίας τάξης που απομένει, θα στηθεί μετά τον Αύγουστο του 2018 πάμε δεν πάμε σε εκλογές τον Οκτώβριο. 

Μέχρι τότε για το "Πολιμπιρό" οι ιδιωτικές παραγωγικές επενδύσεις θα βρίσκονται σε σταθερή τροχιά ανόδου. Και αψευδής μάρτυρας της οικονομικής προόδου της χώρας, τον Ιούλιο το ποσοστό ανεργίας που έπεσε κατά 2,4 ποσοστιαίες μονάδες, στο 21%, έναντι του Ιουλίου 2016 (όπως μας ξαναλέει το δελτίο οικονομικών εξελίξεων του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης).

Αν τύχει όμως και τους ρωτήσουμε για ποιες συγκεκριμένες επενδύσεις, ύψους 4 δισ. μιλάνε εντός του 2017, που είδαν τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, πως μετράνε την ανάπτυξη και τι κέρδισε η κοινωνία, η ανεργία και η φτώχεια, από τα νούμερα και μόνο νούμερα που μας πλασάρουν (ψαχουλεύοντας κάποιες αποκρατικοποιήσεις αγνώστου μέλλοντος...) ξέρουμε τι μας περιμένει. Θα μας συνδέσουν με τους δακτύλους του WEF... Και θα μας αναθεματίσουν ως αστούς - εχθρούς του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: