Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

Έχουν απίστευτο μίσος για τους αστούς. Για εσάς!

Οι αστοί πολεμήθηκαν σκληρά από δύο ανθρώπινες φυλές: Τους κομμουνιστές και τους φασίστες. Είναι ο κοινός τους τόπος. Εκεί που τα δύο άκρα συναντώνται. Μισούν την αστική τάξη, την αριστεία, την πρόοδο. Αν κάποιοι πιστεύετε ακόμη ότι ο Αλέξης θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, ακούστε τις ομολογίες Τσακαλώτου και Χουλιαράκη για την συνειδητή επιλογή τους να πλήξουν την μεσαία τάξη.

Είστε κουρασμένοι; Δεν θέλετε να ακούτε άλλο για την κρίση και τις μαύρες μέρες που σας επιφυλάσσει το καθεστώς; Κάπως έτσι η αστική τάξη επέλεξε να ψηφίσει το 2015 τον Αλέξη Τσίπρα. Επειδή είχε «κουραστεί» από τον Αντώνη Σαμαρά. Η μεσαία τάξη στην χώρα μας δεν πήγε από ατύχημα. Αυτοκτονία ήταν.

Φαντάζομαι ότι μπορείτε να αναζητήσετε τα βίντεο με τις δημόσιες ομολογίες των Τσακαλώτου και Χουλιαράκη. Να τις ακούσετε μερικές φορές και ύστερα να σκεφτείτε τι άλλο μπορούν να σας επιφυλάσσουν αυτοί οι απίθανοι τύποι. Αυτές τις μέρες ειδικά που πληρώσατε με αίμα τους φόρους σας, δεν ντράπηκαν να σας ομολογήσουν ότι ήταν δική τους επιλογή να σας στήσουν στον τοίχο για να αγοράσουν ψήφους από άλλους συμπολίτες σας. Σας το είπαν κατάμουτρα. Από μια πλευρά είναι να αναρωτιέται κανείς για το θράσος τους. Από την άλλη θα πρέπει να τους αναγνωρίσει την «μαγκιά». Αυτήν την έχουν. Μπορούν να ομολογήσουν το πιο μεγάλο έγκλημα με τον πιο φυσιολογικό τρόπο.

Έπειτα από λίγο ο πολύς Τσακαλώτος βρήκε το κουράγιο να απευθυνθεί στην αντιπολίτευση και να τους πει: «Είσαστε μία φυματική, κουτσή σαρανταποδαρούσα». Σαν να λέμε «χέσε ψηλά και αγνάντευε». Πουλάνε τρέλα, επειδή εσείς τους το επιτρέπετε. Εσείς, τα θύματα της πολιτικής τους. Σταματήστε να τους ανέχεστε. Πολεμήστε τους! Αν δεν το κάνετε τώρα, αν δεν αντιδράσετε άμεσα, η τάξη σας θα εξαφανιστεί τελείως. Η Ελλάδα θα είναι μία χώρα γεμάτη πολύ πτωχούς και πολύ πλούσιους ανθρώπους. Εσείς σίγουρα θα είστε στην πρώτη κατηγορία…

Οδηγούν ανθρώπους στην χρεοκοπία και στην παραοικονομία για να μπορούν να μοιράζουν επιδόματα. Για να εξαγοράζουν ψήφους εξαθλιωμένων ανθρώπων. Όποιος αναρωτιέται αν αυτός είναι ο κομμουνισμός, την απάντηση ήδη την ξέρει! Ναι, αυτός είναι. Είναι ένα καθεστώς που σκοτώνει την μεσαία τάξη. Επειδή δεν θέλει να αγγίξει την μεγαλοαστική τάξη, καθώς μαζί της κάνουν τις δουλειές.

Θανάσης Μαυρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: