Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Και Αριστερός και Κουνιστός

Οι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί έχουν μια μακρά και θλιβερή ιστορία στη χώρα μας. Σηκώνοντας την σημαία της προόδου, όπως την πίστευαν, οδήγησαν την Ελλάδα στις θλιβερές μέρες του Εμφυλίου πολέμου, καταγράφοντας τραγικές περιπτώσεις σφαγών και καταλήγοντας στο απίστευτο έγκλημα του παιδομαζώματος. 

Δεκαετίες μετά, με σημαία την πρόοδο πάλι, βροντοφώναξαν ψωμί, παιδεία, ελευθερία, και επηρέασαν το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας, στην σεξουαλική απελευθέρωση, στη συστηματική απο-ενοχοποίηση των αμβλώσεων ή άλλως δολοφονία των απροστάτευτων εμβρύων με τη συνέργεια μάλιστα Ιατρών και επί χρήμασι μάλιστα. 

Σήμερα οδηγούν την κούρσα και της απελευθέρωσης της Ομοφυλοφιλίας αλλά και της ώθησης των
νέων στην επιλογή να επιλέξουν το φύλο τους σε μια ηλικία που ακόμα ο Νόμος δεν αναγνωρίζει την δυνατότητα να αποφασίζουν και ως εκ τούτου είναι υπό κηδεμονία. Και ενώ είναι υπό κηδεμονία σε απλούστερες αποφάσεις, στην οριστική απόφαση προσδιορισμού του φύλου του, δεν θα είναι υπό κηδεμονία!!!

Και ποιά είναι η στάση της θλιβερής κεντροδεξιάς που εκπροσωπείται από την ΝΔ του Κυριάκου; Να λαμβάνεται η απόφαση στα 18;; Λες και το πρόβλημα είναι η ηλικία. 

Και έτσι ή Πρόοδος των αριστερών σαρώνει τα πάντα στο διάβα της, με την ευγενική συμπαράσταση του Υπουργείου Παιδείας!!! Και για να μην υπάρχουν εμπόδια στο άθλιο έργο τους, έπρεπε να αλλάξουν και τα βιβλία των θρησκευτικών για να ξεριζώσουν όποια πιθανή αντίδραση. 

Έτσι από το βροντερό ΑΡΣΕΝΙΚΟ παρών του Αριστερού "Ήρωα" Άρη Βελουχιώτη, η νέα Αριστερά θα επιδεικνύει μια νέα Υπερήφανη Ιδιότητα: "Αριστερός και Κουνιστός" . Που από ότι φαίνεται θα την ακολουθήσει και η ΝΔ με μια ίσως πιο συντηρητική προσέγγιση. "Κουνιστός Αλλά Δεξιός"

Ευχόμαστε, η Εκκλησία να ανατρέψει τις αισχρές εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί σε βάρος μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: