Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Το νέο video του Πολυτεχνείου Κρήτης!

Γράφει ο Λεωνίδας Βουρλιώτης

Είναι αλήθεια πως όταν ενημερωθήκαμε για το βίντεο παρουσίασης του Πολυτεχνείου Κρήτης, δεν σηκωθήκαμε από τις καρέκλες, τα ντιβάνια και τα κρεβάτια μας, θεωρώντας πως θα είναι ακόμα μια τυπική προσπάθεια στον καιρό του youtube και των social media, ένα πανεπιστήμιο να μπει με αρχάριο ή αν το θέλετε πιο σωστά με νηπιακό τρόπο στην οπτικοποίηση της πληροφορίας.

Και μεταξύ μας δεν είναι παράλογο πως τα περισσότερα Ιδρύματα στην Ελλάδα δεν ασχολούνται με
το φαίνεσθαι (Βέβαια δυστυχώς δεν πρέπει μόνο να είσαι). Τα Πανεπιστήμια δέχονται οικονομικό στραγγαλισμό εδώ και χρόνια και οι πόροι που παίρνουν από την πολιτεία είναι μηδαμινοί. Συνεπαγωγικά υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά προβλήματα που πρέπει να ληθούν. Πολλές φορές βέβαια λείπει η όρεξη και το μεράκι!

Ας ξανα γυρίσουμε όμως στο βίντεο όμως όπου η αλήθεια ήταν διαφορετική και αυτό το διαπιστώσαμε μόλις το είδαμε.

Ένα εκπληκτικό βίντεο που γυρίστηκε από την Indigo View του Χανιώτη σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, ίσως είναι ότι πιο προσεγμένο και ποιοτικό έχουμε δει για δημόσιο Πανεπιστήμιο. Δεν θα μιλήσουμε για αισθητική γιατί είναι μεγάλη κουβέντα τι σημαίενι αυτός ο όρος

Το Πολυτεχνείο Κρήτης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το νέο video για τις σπουδές και την έρευνα που πραγματοποιούνται στην Πολυτεχνειούπολη των Χανίων!

Γνωρίστε τις 5 Σχολές Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, τους φοιτητές, τους ερευνητές, τους καθηγητές, τη ζωή στην Πολυτεχνειούπολη! Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: