Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Οι γεωστρατηγικές φιλοδοξίες οδηγούν σε Παγκόσμιο Πόλεμο

Τους πολέμους τους δημιουργούν η αίσθηση των επιτιθέμενων ότι είναι ακατανίκητοι, η υπέρμετρη φιλοδοξία να επηρεάζουν όλο και μεγαλύτερες γεωστρατηγικές περιφέρειες και οι συνεχώς μεγαλύτερες ανάγκες των Οικονομιών τους για περισσότερα πλεονάσματα, πλούτο και ευμάρεια.

Στην πρώτη γραμμή, θα μπορούσαμε να κατατάξουμε τις ΗΠΑ. Με τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, απογειώθηκε η γεωστρατηγική δυναμική των ΗΠΑ. Μπορούσε να ποδηγετεί τον ΟΗΕ. Ίδρυσε το ΔΝΤ σαν μοχλό πίεσης και εξάντλησης των αδύναμων Οικονομιών. Έστησε Στρατιωτικές αποστολές σε Κορέα, Βιετνάμ, Αραβικό Κόλπο, Βόρεια Αφρική, Ιράκ, Αφγανιστάν, Συρία .... Μετέτρεψε το ΝΑΤΟ σε μια "ομάδα"
χωρών που θα μπορούσε να επιβάλλει την διεθνή τάξη με Παγκόσμιο Χωροφύλακα τις ΗΠΑ. Έτσι, ακολούθηση το κίνημα της Κλιματικής Αλλαγής, της Ψηφιακής καταγραφής και παρακολούθησης των πάντων, προς χάριν μιας νέας μορφή ολοκληρωτικής Κυριαρχίας. 

Στην δεύτερη γραμμή, η Ευρώπη των 29, μετατράπηκε σε μια "φάρμα" με αρχηγό την Γερμανία του Σόϊμπλε και της Μέρκελ. Οι υπόλοιποι με εξαίρεση το Ηνωμένο Βασίλειο, αποδείχτηκαν "γατάκια" μικρής εμβέλειας. Οι καθημερινές αναφορές στο τέρας που λέγεται Σόϊμπλε, επιβεβαιώνουν ότι η Γερμανία είναι η Ηγέτιδα δύναμη της Ενωμένης Ευρώπης και τα λοιπά Κράτη, είναι θύματα. Όπως ακριβώς είχαν συνθλιβεί από τις δυνάμεις του Άξονα. Έτσι και σήμερα. Έτσι, για την ώρα θα ήταν καλό να πούμε ότι στη δεύτερη γραμμή των χωρών επιρροής είναι η "Ενωμένη Ευρώπη" της Γερμανίας...Μια νέα Συνομοσπονδία Γερμανικών Κρατών....Που δυστυχώς περιλαμβάνει την άλλοτε υπερήφανη Ελλάδα που την διοικούν γατάκια και ποντικάκια που εύκολα φορούν εβραϊκό κιπά και πολύ δύσκολα ανδρειωμένη "φουστανέλα", ή άλλα Εθνικά παραδοσιακά ανδρειωμένα ενδύματα. (Να δώ τον Κυριάκο με Κρητική φορεσιά και να τον ψηφίσω. Ή τον Τσίπρα με Ηπειρώτικη Παραδοσιακή φορεσιά.. Που τέτοιες ομορφιές από Ευρωγλύφτες Μασόνους. )

Στην τρίτη Γραμμή, αλλά με σοβαρές φιλοδοξίες, ανάληψης ηγετικών πρωτοβουλιών η Ρωσία και η Η Ρωσία διαθέτει τεχνολογική στρατιωτική υπεροχή, και το σημαντικότερο διαθέτει ένα Ηγέτη που είναι ο πιό ολοκληρωμένος ηγέτης των τελευταίων αιώνων. Ο Πούτιν, υπήρξε Αρχηγός Κατασκόπων!!! Έχει ήδη τρείς θιετίες στην διακυβέρνηση της αχανούς χώρας του!!! Είναι μόνος του ένα Think Tank, όταν οι Αμερικάνοι Πρόεδροι, για να πάνε στην τουαλέτα, πρέπει να ακούσουν τις συμβουλές των περιτρεχάμενων τους. Ο Πούτιν, απέχει πολύ από αυτό το μοντέλο. Όποτε θελήσει πατάει τα κουμπιά και δεν έχει ανάγκη καμμία συμβουλή. Οδηγεί με σκακιστική μαεστρία την Χώρα του σε παγκόσμια σύγκρουση. Όχι γιατί το επιθυμεί. Αλλά γιατί βλέπει ότι οι ΗΠΑ και τα γατάκια της, κυκλώνουν την Ρωσία για να την "πνίξουν". Όντας αθλητής του Τζούντο, γνωρίζει να μάχεται με υπέρτερες δυνάμεις και περιμένει με σκακιστική υπομονή. Αλοίμονο σε όποιον τον υποτιμήσει. Ο Ομπάμα και ο Τράμπ μπροστά του θυμίζουν "λαγουδάκια". 
Κίνα.

Ακολουθεί η αχανής Κίνα των ανισοτήτων. Τεράστια παραγωγική δύναμη με τρομερά επιστημονικά μυαλά. Έχει την δυνατότητα να παρατάξει στρατό μεγαλύτερο από το ΝΑΤΟ. Με όπλα ίσως ισοδύναμα. Ας μην ξεχνούν κάποιοι, ότι είναι η πρώτη χώρα που ανέπτυξε σύστημα κατάρριψης εχθρικών δορυφόρων. Πιστεύετε ότι δεν μπορούν  να στείλουν πυραύλους στις ΗΠΑ; Τι έχει όμως ανάγκη η Κίνα;;; Πετρέλαιο και άλλες πηγές ενέργειας.. Για αυτό και η εμπλοκή της σε πολέμους με ενεργειακό άρωμα, θα ελκύσουν την Κίνα για να έχει μερίδιο ενεργειακού πλούτου. 

Τέλος, υπάρχει ένας ακόμη μεγάλος παίκτης αλλά με γυάλινα πόδια. Είναι ο κόσμος του φανατικού Ισλάμ. Η αριθμητική δύναμη των ανεγκέφαλων του Ισλάμ, μπορεί να αυξηθεί εντυπωσιακά και μπορεί να αιματοκυλίσει την Ευρώπη και την Αφρική. Οδηγός τους οι φανατικοί Ιμάμηδες που στηριζόμενοι στο Κοράνι, τους ωθούν σε Τζιχάντ. Το "όχημα" που θα τους οδηγήσει στο αιματοκύλισμα, είναι ο ISIS. Έτσι απλά, όπου υπάρχουν μουσουλμανικές μειονότητες και τζαμιά, αρκεί το ανέβασμα της σημαίας ISIS, χρήμα από Σαουδική Αραβία-Κατάρ και όπλα Αμερικάνικα (θυμηθείτε την πρόσφατη επίσκεψη Τράμπ σε Σαουδική Αραβία, για υποστήριξη του Αραβικού ΝΑΤΟ...Γιατί Αραβικό ΝΑΤΟ; Γιατί δεν το λένε Τζιχαντιστικό ΝΑΤΟ;;; ). Γιατί όμως είπαμε ότι είναι παίκτης με γυάλινα πόδια;; Πρώτο, γιατί στηρίζεται σε ανεγκέφαλους και απολίτιστους. Δεύτερο, δεν διαθέτουν δική τους τεχνογνωσία ούτε στο να βράζουν ένα μπρίκι καφέ (που λέει ο λόγος). Απόδειξη, οι ήττες που έχουν οι Σαουδάραβες από τους Χούτι.. Ο Στρατός τους είναι για τηλεοπτικά παιχνίδια τύπου survivor. Έτσι στο Παγκόσμιο Πόλεμο που θα στηθεί, οι Μουσουλμάνοι θα είναι τα πιόνια που θα αιματοκυλίσουν χιλιάδες αθώων (γιατί μόνο αμάχους ξέρουν να σφάζουν) και θα συντριβούν από τις συντριπτικά υπέρτερες Ρωσο-Κινέζικες δυνάμεις. 

Οι ΗΠΑ κινδυνεύουν να συντριβούν τόσο οικονομικά όσο και στρατιωτικά από Ρωσία-Κίνα που διαθέτουν α) χειραγωγίσιμους λαούς που θα ακολουθήσουν υποτακτικά τους Ηγέτες τους β) ισοδύναμο και ίσως καλύτερο στρατιωτικό δυναμικό. 

Και δεν συζητάμε για την Ευρώπη της Ομοφυλοφιλίας, της Κτηνοβασίας, της Παιδοφιλίας... Μπορούν οι μεταξωτοί κώλοι των Ευρωπαίων, να τα βάλουν με τους σκληραγωγημένους Ρώσους και Κινέζους;;; Όλοι οι Ευρωπαίοι να καταταγούν, δεν ισοδυναμούν με τον Στρατό Κίνας-Ρωσίας. Για ...Καβάλα θα τους πάνε... 

Εν κατακλείδι, τους πολέμους, τους δημιουργούν αρρωστημένα μυαλά που παίζουν τους ρόλους Ηγετών, αισθήματα ακατανίκητης δύναμης, υπερβολική αισιοδοξία για νικηφόρα αποτελέσματα χωρίς επίγνωση των ολέθριων αποτελεσμάτων που ενδέχεται να προκύψουν. Εδώ ένα τρελό έχουμε στην Βόρεια Κορέα και κάθε μέρα μαθαίνουμε μια νέα στρατιωτική βορειοκορεάτικη έκπληξη. Φαντάζεσθε ο τρελός να έχει τεχνογνωσία Κινέζικη-Ρώσικη και να στείλει μερικούς πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές στις ΗΠΑ;;; Πότε θα υπάρξει σύνεση;;;Δεν υπάρχουν σχόλια: