Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Το φάντασμα του Νίξον επισκέπτεται τον Τραμπ στο νέο επεισόδιο των Simpsons (βίντεο)

Με την έρευνα για τις επαφές του επιτελείου του ΝτόναλντΤραμπ με Ρώσους αξιωματούχους κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2016 να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και με το σκηνικό που διαμορφώνεται στο εσωτερικό των ΗΠΑ να θυμίζει έντονα «Watergate», οι δημιουργοί της σειράς κινουμένων σχεδίων «Simpsons», θέλησαν να σχολιάσουν την επικαιρότητα με ένα σύντομο και καυστικό επεισόδιο.

Σε αυτό, το φάντασμα του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ και πρωταγωνιστή του Watergate, Ρίτσαρντ Νίξον, επισκέπτεται τον Ντόναλντ Τραμπ και του
λέει: «έχω μόνο μία συμβουλή. Αν έχεις κασέτες, να τις κάψεις!», για να λάβει την επίμονη απάντηση του Αμερικανού Προέδρου: «Δεν έχω κασέτες!».

Στο διάρκειας δύο λεπτών βίντεο εμφανίζεται και ο απολυθείς διευθυντής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, καθώς επίσης και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, αλλά και ο Γενικός Εισαγγελέας Τζεφ Σέσιονς. Σε ένα από τα κάδρα στο δωμάτιο του Ντόναλντ Τραμπ ξεχωρίζει η φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ και τον πρέσβη Σεργκέι Κισλάκ.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: