Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Μήπως πρέπει να αλλάξουμε στην στάση μας έναντι των Αλβανών που κατοικούν στην Χώρα μας;

Επί θητείας του Αντώνη Σαμαρά, άνοιξαν οι πύλες των Ελληνικών συνόρων για την έλευση των πεινασμένων και καταπιεσμένων Αλβανών της Αλβανίας του Χότζα. Εκτός από εκείνους που έρχονταν νόμιμα, υπήρξαν και χιλιάδες που πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα. 

Χιλιάδες συμπατριώτες μας, τους φιλοξένησαν, τους έδωσαν δουλειές αλλά και αρκετοί ήταν επίσης που τους εκμεταλλεύτηκαν για τα φθηνά μεροκάματα που τους πλήρωναν. Έτσι ήρθε το πρώτο πλήγμα για την Ελλάδα. Το επάγγελμα του Οικοδόμου, έχασε τα ελληνικά εργατικά χέρια. Μαύρα μεροκάματα στην οικοδομή με Αλβανούς εργάτες και Έλληνες στην ανεργία. Έτσι
επιβλήθηκε μια εργασιακή αναδιάρθρωση και το ΚΚΕ έχασε τους βασικούς καλούς πελάτες του. Διότι, η αναδιάρθρωση συνέπεσε με την άνοδο του χρηματιστηρίου και πολλοί Έλληνες ξέχασαν το μεροκάματο προς χάριν των μετοχών.

Έτσι σιγά σιγά, με την βοήθεια των Ελλήνων κατά κύριο λόγο έχτισαν την Οικονομία τους. Τα παιδιά τους μπήκαν στα Ελληνικά Σχολεία. Συντάξεις δώσαμε σε αρκετούς. Δωρεάν περίθαλψη δώσαμε. Και σιγά σιγά κατέκτησαν και περίοπτες θέσεις σε Ελληνικές Επιχειρήσεις. 

Και ενώ οι Αλβανοί και η Αλβανία ωφελήθηκαν τα μέγιστα από την Ελλάδα και τους Έλληνες, ήρθε και η ανταπόδοση τους:
  1. Διωγμοί στην Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία
  2. Βλέψεις στην απόκτηση Ελληνικών εδαφών, με την άθλια κατασκευασμένη ιστορία των Τσάμηδων (δείτε σχετικό δημοσίευμα εδώ)
  3. Στρατιωτική συνεργασία με Τούρκους, με βλέψεις προς Ήπειρο
  4. Το καθεστώς Ράμα «δίνει» ανθελληνικά δημοσιεύματα για τις έρευνες υδρογονανθράκων 

Μήπως λοιπόν είναι καιρός να αλλάξουμε την στάση μας απέναντι στους Αλβανούς; Γιατί περιμένετε από το Κράτος να αλλάξει την στάση του, όταν γνωρίζετε ότι οι Κυβερνώντες των τελευταίων 30 ετών, δεν υπηρετούν την Ελλάδα αλλά την Παγκοσμιοποίηση;;;;

Αγαπητοί, εμείς οι απλοί πολίτες πρέπει να αλλάξουμε την στάση μας έναντι των Αλβανών... Με απλές κινήσεις.. Χωρίς φανατισμούς και Χωρίς ρατσιστικά επεισόδια, μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση υπέρ των συμπατριωτών μας. Μερικές συμβουλές για όλους:
  1. Μην προσλαμβάνετε Αλβανούς. Προτιμήστε Έλληνες. Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα με ευτελείς δικαιολογίες, που προτιμώνται αλλοδαποίν και μάλιστα Αλβανοί αντί Ελλήνων. Κάθε αλλοδαπός που μισθοδοτείται από Ελληνικές επιχειρήσεις και Έλληνες, στέλνει το περίσσευμα του σε Τράπεζες στην Χώρα του. 
  2. Μην επισκέπτεστε καταστήματα Αλβανών επιχειρηματιών. Έχουμε γεμίσει από κάθε λογής κατάστημα Αλβανικής ιδιοκτησίας. Από Βενζινάδικα, Σουβλατζίδικα και πάει λέγοντας... 
  3. Να επιλέγετε καταστήματα στα οποία εργάζονται μόνο Έλληνες...Αναγκάστε με ειρηνική συμπεριφορά τους καταστηματάρχες, να προσλαμβάνουν μόνο Έλληνες. Θυμηθείτε πως έφθασαν πολλές επιχειρήσεις να βάζουν ετικέτα στα προϊόντα τους, ότι παράγονται στην Ελλάδα. 
Μπορείτε να σκεφτείτε και άλλους τρόπους. Πρέπει να περάσει η πίεση στον Ράμα και σε κάθε ανθέλληνα Ράμα να σεβαστεί τους Έλληνες συμπατριώτες μας στην Αλβανία. Να σεβαστούν το ψωμί που έφαγαν και τρώνε στην Ελλάδα και την υποστήριξη που είχαν και έχουν σαν Χώρα. Μην περιμένετε από τους πιονέρους Πολιτικούς της σφαλιάρας, να κάνουν ότι θα πρέπει να κάνετε πρώτα εσείς. Μπορείτε να επιβάλλετε τον σεβασμό στην Χώρα μας. Θυμηθείτε τι ταρακούνημα δημιούργησε η καμπάνια υπερ Ελληνικών προϊόντων. Μην ξεχνιέστε. 

Λιγότεροι Έλληνες Άνεργοι Σήμερα, Καλύτερη Ελλάδα αύριο!!!! Το οφείλουμε στα Παιδιά μας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: