Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Πολιτική Αστρολογία: Κοινωνικές εκρήξεις στα Βαλκάνια – Θα χτυπηθεί η Τουρκία

Ημέρες χάους φέρνει το «άγριο» φεγγάρι.

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο δείχνουν για το επόμενο διάστημα τα άστρα.

Η παγκόσμια πολιτική κατάσταση θα εξακολουθήσει να βράζει, μέσα από ένα βαρύ πλανητικό σύστημα που προκλήθηκε από τη νέα Σελήνη της 26ης Απριλίου, σε συνδυασμό με τα απομεινάρια της «ροζ» πανσελήνου της 11ης Απριλίου.

Η τελευταία πανσέληνος της 11ης Απριλίου, που πραγματοποιήθηκε στον άξονα Ζυγού – Κριού, αστρολογικά ήταν πολύ καλή, δυνητικά όμως πολύ κακή, κάτι που θα δούμε συνδυαστικά το επόμενο διάστημα, με τα επερχόμενα νέα φεγγάρια.

Ένα πλανητικά σκληρό αστρολογικό φαινόμενο δεν ενεργοποιείται πάντα τη μέρα και την ώρα που δημιουργείται, αλλά τις περισσότερες φορές δείχνει τα «δόντια» του σε συνδυασμό με άλλες όψεις.

Το ίδιο θα αισθανθούμε κι αυτή τη φορά. Η Ελλάδα θα αναγκαστεί να απομονωθεί, αν και είναι κοιτίδα του πολιτισμού και της Ιστορίας.

Ως τα μέσα του 2018 το σκηνικό θα έχει ξεκαθαρίσει και ίσως η Ελλάδα αναγκαστεί να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να ακολουθήσει τον δρόμο της.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να προσέχει, γιατί μπορεί να βρεθεί πισώπλατα μαχαιρωμένος από τους ίδιους τους συνεργάτες του.

Το Μεταναστευτικό θα εξακολουθήσει να μας απασχολεί και να μας προκαλεί σημαντικά προβλήματα.

Όσο επικρατεί η κατάσταση αυτή, δυστυχώς οι Έλληνες θα δουν να χάνονται οι περιουσίες τους, τα σπίτια τους και σταδιακά και η αξιοπρέπειά τους.

Κίνδυνος στη Θράκη και στο Αιγαίο.

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Δυσκολίες θα αντιμετωπίσει το πολιτικό σύστημα σε όλον τον κόσμο, καθώς ο μεγαλόσταυρος που δημιουργείται πλανητικά στον ουράνιο θόλο από τα ζευγάρια Πλούτωνα – Δία και Ηλιου – Ουρανού μαζί με την Εριδα επηρεάζουν τις κυβερνήσεις της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην Κύπρο, σε σχέση με την οικονομία και την ενέργεια.

Η Αγγλία κινδυνεύει από μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ θα πληγεί οικονομικά η Γαλλία, που θα ζήσει έντονες αλλαγές μετά τις εκλογές στη χώρα.

Από την άλλη, η Γερμανία έσπειρε ανέμους και θα θερίσει θύελλες. Κίνδυνος για την υγεία της Άνγκελα Μέρκελ και τρόμος σε Ντίσελντορφ, Νιρεμβέργη, Μόναχο.

Θέματα θα αντιμετωπίσουν οι Βρυξέλλες, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Σουηδία και η Νορβηγία, καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο της πανσελήνου και των νέων φεγγαριών των επόμενων δύο μηνών.

Οι επόμενοι μήνες θα ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου, με την απόσχιση χωρών και την έξοδό τους από την ευρωπαϊκή αγκαλιά, που είναι πλέον γεμάτη αγκάθια.

Τρίζουν τα θεμέλια της Ευρώπης με τις εκλείψεις του Αυγούστου, ενώ το φθινόπωρο θα τραντάξει τα χρηματιστήρια.

Θα έχουμε κοινωνικές εκρήξεις στα Βαλκάνια, με πείνα και δυστυχία των λαών, εμφυλιακές καταστάσεις, σεισμούς, πλημμύρες και εκρήξεις ηφαιστείων.

Για την Τουρκία άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, καθώς και για τον πρόεδρό της Ταγίπ Ερντογάν, που μπορεί προσωρινά να χαίρεται για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, για το οποίο όμως γνωρίζει όλη την αλήθεια.

Η Τουρκία θα βιώσει ισχυρότατο σεισμό, αλλά και τρομοκρατικό χτύπημα, το οποίο θα οδηγήσει σε μεγάλο διωγμό και χούντα.

Η Ρωσία μετράει τις πληγές της και ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επιβάλλεται να δείξει μεγάλη προσοχή.

Η υποδούλωση των λαών και οι θρησκευτικοί πόλεμοι πυροδοτούν επιπλέον τον πλανήτη. Ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή με εμπλεκομένους τη Σαουδική Αραβία και το Ιράν.

Η Αμερική θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο χρέος της Ελλάδας, ενώ ο νέος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να ρίξει τους τόνους, αφού οι εχθροί του θα κάνουν κινήσεις για να τον βγάλουν από τη μέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: