Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

To Brexit έφερε καλύτερες εξαγωγές στην Βρεττανία...πριν ακόμα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις εξόδου

Για τους Εθνοσωτήρες Έλληνες Πολιτικούς που μετέτρεψαν το Ελληνικό Χρέος με υπαγωγή από Ελληνικό Δίκαιο σε Βρεττανικό Δίκαιο...και για τα τρία μνημόνια που υπέγραψαν για την πλήρη υποδούλωση της Ελλάδας, αναδημοσιεύουμε άρθρο για την Βρεττανική επιτυχία του Brexit. Όπως θα θυμάσθε οι περισσότεροι, οι δημοσιογράφοι ελληνικών οικονομικών εφημερίδων  έσπευδαν να προδικάσουν δυσμενή πορεία της Βρεττανίας μετά την έξοδο από την Ενωμένη Ευρώπη των Γερμανών.

Όμως η πραγματικότητα δείχνει ότι οι Βρεττανοί ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν.

Στο υψηλότερο μηνιαίο επίπεδο όλων των εποχών ενισχύθηκαν τον Οκτώβριο οι εξαγωγές της Βρετανίας, οδηγώντας σε σημαντική συρρίκνωση του εμπορικού ελλείμματος.

Συγκεκριμένα, οι εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών διαμορφώθηκαν σε 46,4 δισ. στερλίνες, με το εμπορικό έλλειμμα να ανέρχεται μόλις σε 2 δισ. στερλίνες.

Το έλλειμμα στο ισοζύγιο αγαθών περιορίστηκε επίσης, σε 9,7 δισ. στερλίνες, έναντι 13,8 δισ. στερλινών τον Σεπτέμβριο.

Οι εξαγωγές αγαθών προς την Ε.Ε. αυξήθηκαν τέλος, σε 12,4 δισ. δολάρια, ενώ προς τις εκτός Ε.Ε. χώρες εκτινάχθηκαν σε 14,4 δισ. στερλίνες.

Τι έχουν να πούν οι εθνοπατέρες και τα λαμόγια της συμφοράς;;; Φανταστείτε τι έχει να γίνει στην συνέχεια. Δεν θα θελήσουν οι Ιταλοί και οι Γάλλοι να βρούν την υγειά τους;;; Θα παραμείνουν υπόδουλοι των Βρυξελλών;;;; 

Το 2017 θα είναι πολύ κρίσιμο για την επιβίωση της Ευρωζώνης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: