Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Τι μας διδάσκει η Αριστερά...

Γνωρίζαμε ότι η Αριστερά σαν ιδεολογία ήταν ο δεύτερος ορισμός της ουτοπίας. Πριν συναντηθούμε μαζί της, γνωρίσαμε την θορυβώδη πτώση της στην Σοβιετική Ένωση, στις γειτνιάζουσες χώρες που ακολούθησαν τον δρόμο του Μαρξισμού, και σε άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες που έμειναν πολύ πίσω στην τεχνολογία, σε κοινωνικές δομές...

Ακούσαμε τις θεωρίες Μάρξ και των λοιπών θεωρητικών, που έγιναν το υπόβαθρο της κουλτούρας των αριστερών...

Και τι είδαμε;;;;

Είδαμε την ιστορική συνάντηση της Αριστεράς με την πραγματικότητα... Την κατάρρευση της
"Αριστερής" ιδεολογίας μπροστά στους ορκισμένους εχθρούς της... Την απόλυτη υπόκλιση μετά χαμογέλων και με υιοθέτηση των βδελυρών θέσεων τόσο των επώνυμων εχθρών της αριστεράς όσο και των βδελυρών δανειστών της χώρας μας. 

Είδαμε εν ολίγοις, τον πραγματικό χαρακτήρα όσων μας έπρηζαν για δεκαετίες, με τις θολοκουλτουριάρικες ιδέες τους....Μοιραία θυμηθήκαμε τα δεκάδες χιλιάδες θύματα στον εμφύλιο...θύματα μιας ιδεολογίας αποδεδειγμένα άρρωστης που για την επιβολή της, χρησιμοποιήθηκαν όπλα σε βάρος συμπατριωτών .... που οδήγησαν εκατοντάδες παιδιά σε εξορία τους σε Ανατολικές Χώρες για να σωθούν ...

Και τι μας δίδαξε η σημερινή Αριστερά;;;
  1. Εμπρός στο χρήμα, όλα παραμερίζονται. Ο Μάρξ και η ιδεολογία του, ήταν απλά ένας άλλος δρόμος για την κατάκτηση της εξουσίας. Μετά την κατάκτηση της, ποιός νοιάζεται;;; Η προπαγάνδα, η παραπληροφόρηση, θα παρατείνουν την διάρκεια άσκησης της εξουσίας...Και μέχρι το τέλος της άσκησης της, ο Θεός μόνο γνωρίζει τι θα έχει επωφεληθεί η φράξια των Αριστερών "Ιδεολόγων"
  2. Εμπρός στην Εξουσία, οι θεσμοί της Πατρίδας, Θρησκείας, Παιδείας, Υγείας, δεν μπορούν να έχουν ουσιαστική σημασία. Να και οι Τούρκοι να αλωνίζουν στο Αιγαίο. Η Ελλάδα να γεμίσει λαθρομετανάστες. Η Υγεία να καταρρεύσει και τα κονδύλια της παιδείας να ισοπεδωθούν.
  3. Μήπως παρέμεινε κάποια ιδεολογία για τα φτωχότερα στρώματα;;;; Μάλλον μιλάμε για ένα κακόγουστο αστείο...Πάρτε μειώσεις στις συντάξεις...Πάρτε αυξήσεις σε όλους τους φόρους... Επιστρέψτε ΕΚΑΣ. 
  4. Μήπως διαπραγματεύτηκαν; Η σοβαρότερη διαπραγμάτευση του Τσίπρα και της κομπανίας του, ήταν αν θα φορέσουν γραβάτα ή όχι. Πάντως ο Τσίπρας ενώ πάλεψε σκληρά για να μην φορέσει γραβάτα, το κιπά (το καπελάκι των Εβραίων) το φόρεσε αναντίρρητα !!!! 
  5. Μήπως όμως είναι ειλικρινείς;;; να και το τελευταίο ανέκδοτο της Αριστεράς... Η  "Ειλικρίνεια " της Αριστεράς έχει υπερβεί ακόμα και την ειλικρίνεια του Γιωργάκη Παπανδρέου.
Εν ολίγοις... Η Ελληνική Αριστερά, είναι ένα τραγικό ανέκδοτο, για το οποίο έχουν ταλαιπωρηθεί
αφάνταστα οι Έλληνες. Έχουν πουλήσει φούμαρα... Έχουν εξαθλιώσει τους Έλληνες μετά τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο επιφέροντας πληγές χειρότερες και από αυτές της Γερμανικής Κατοχής...Έχουν δημιουργήσει τρομακτικές δυσλειτουργίες στην Εθνική Οικονομία σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης, φαλκιδεύοντας πολιτικές ανάπτυξης, καλλιεργώντας την μισαλλοδοξία. Και σήμερα αποδεικνύουν ότι τον μόνο δρόμο που ξέρουν είναι να καταστρέφουν ότι έχει απομείνει όρθιο.

Ευχόμαστε το πείραμα της Αριστεράς, να κάνει τους Έλληνες να αλλάξουν μυαλά και να καταλάβουν ότι μόνο με τις πατροπαράδοτες αξίες "Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια" θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο. Αν δεν αγαπήσουμε πάλι την πατρίδα μας....αν δεν αγαπήσουμε πάλι τον θεσμό της Οικογένειας...και αν ακόμη περισσότερο δεν υιοθετήσουμε τις Ευαγγελικές προτροπές για σωστή ζωή, δεν θα έχουμε καμμιά ελπίδα επιβίωσης ως Ελλάδα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: