Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Τα Πολιτικά Πτώματα των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Η συνεργασία ενός αριστερού κόμματος με ένα τύποις και λόγοις δεξιού κόμματος είχε δημιουργήσει έντονες απορίες. Στην αρχή, έδωσαν σημάδια μαχητικότητας. Δεν πέρασε ούτε ένας χρόνος για να καταλάβουμε ότι δεν βλέπαμε την συμφιλιωμένη αριστερά με την δεξιά, αλλά το κύκνειο άσμα ενός μορφώματος που αναδείχθηκε πατώντας στην δυσοσμία των προηγούμενων Κυβερνήσεων. 

Διότι αν ο ΓΑΠ και ο Σαμαράς, είχαν κάνει σωστά την δουλειά τους, προφανώς δεν είχαμε φτάσει στο δυσώδες μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.  Ένα μόρφωμα που έκανε ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει κάποιος πολιτικός σχηματισμός. Να θυμίσουμε μερικά τσιτάτα για να καταλάβετε ότι ουσιαστικά
δεν έχουμε Κυβέρνηση. Αλλά έχουμε μια φράξια που σκοτώνει ότι ελληνικό έχει μείνει..Με στόχο να μας καταντήσουν μια μικρή Νιγηρία, φτώχειας, εξαθλίωσης, ανομίας και χάους. Εκεί βαδίζουμε..Εκεί μας πάνε..

  1. Έκαναν μια διαπραγμάτευση εξαντλώντας την κρατική ρευστότητα για να μας πάνε σε δημοψήφισμα που τελικά δεν το χρησιμοποίησαν. Μας έβαλαν στα capital controls και ανάγκασαν τις Ελληνικές Επιχειρήσεις να την κοπανήσουν από την Ελλάδα. 
  2. Ο ίδιος ο Τσίπρας είπε ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. Και ακόμα δεν έχει καταλάβει τι έχει πεί. Δεν είναι επικίνδυνος για την Εθνική Ασφάλεια; Είναι τυχαίο που γεμίσαμε λαθρομετανάστες στην δική του θητεία;
  3. Ο Καμμένος έβαλε το ΝΑΤΟ στο παιχνίδι χωρίς να διασφαλίσει την επαναπροώθηση των μεταναστών και χρησιμοποίησε το λογοπαίγνιο ότι μόνο όσοι διασώζονται θα επαναπροωθούνται...Δηλαδή αν δεν τρυπήσουν την βάρκα θα φτάνουν ανενόχλητοι στις ελληνικές παραλίες. Οπότε μόνο σε περίπτωση ναυαγίων θα γλυτώνουμε διεισδύσεις. Και τι μας λέει ο Καμμένος μετά; ότι έχουμε υποχρέωση να τους κρατήσουμε. Οι Αυστριακοί είναι χαζοί;;; Φυσικά και όχι. Δεν θέλουν να κάνουν την χώρα τους νεκροταφείο ψυχών. Γιατί ο Καμμένος και Τσίπρας θέλουν;;; Γιατί προφανώς θέλουν να αλλάξουν τον εθνολογικό χάρτη στην Ελλάδα. Διαφωνείτε;;; Τότε γιατί τα τελευταία χρόνια, άρχισαν να στήνουν τζαμία; Γιατί μας γέμισαν με τουρκόφιλες εκπομπές; Γιατί το ΒΗΜΑ μοίρασε το Κοράνιο; Γιατί άλλαξαν τα βιβλία στα σχολεία περνώντας ψέμματα;;; Γιατί ο ίδιος ο Υπουργός Παιδείας αρνήθηκε την γενοκτονία των Ποντίων;;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Δεν έχουμε Κυβέρνηση. Είναι μια φράξια που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων με στόχο την αποδυνάμωση των Ελλήνων και την Ισλαμοποίηση της Χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: