Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Το νέο κοινωνικο-οικονομικό μοντέλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Επί Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά μάθαμε να μισούμε τους φορτηγατζήδες, τους ταξιτζήδες, τους φαρμακοποιούς, τους Περιπτεράδες,  τους Μικρομεσαίους Επιχειρηματίες και φυσικά τους Δημόσιους Υπαλλήλους. 

Επί Τσίπρα, μάθαμε να ζούμε :

  1. την φυγή των μικρών και μεγάλων επιχειρηματιών 
  2. τα capital controls
  3. την έναρξη κατασχέσεων για τα κόκκινα δάνεια (κάτι που δεν τόλμησαν οι σκληροί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ)
  4. την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών με στόχο την μετατροπή των μεγάλων ελληνικών πόλεων σε αποθήκες ψυχών που θα δίνουν μάχες για τον επιούσιο σε βάρος των Ελλήνων υπηκόων
  5. την περαιτέρω υποβάθμιση της Ελληνικής Παιδείας και τον μετασχηματισμό της σε μια θολή Παιδεία με ένα κράμα πολιτιστικών και θρησκευτικών απόψεων που θυμίζει γιουσουρούμ και όχι τον πολιτισμό που ανέδειξαν οι προγόνοι μας. Έτσι για παράδειγμα αυτή τη βδομάδα, τα σχολεία καλούνται να διαβάσουν μια μακροσκελέστατη επιστολή του Κου Φίλη για το Ολοκαύτωμα!!!! Του Κου Φίλη που δεν αναγνωρίζει την γενοκτονία των Ποντίων, των Αρμενίων, αλλά αναγνωρίζει το Ολοκαύτωμα των Εβραίων. Γιατί κατά τον Φίλη και τους συνοδοιπόρους του, οι Εβραίοι είχαν ψυχή ενώ οι Πόντιοι και Αρμένιοι όχι. 
Και τα τελευταία καταστροφικά λιθάρια φαίνεται ότι προορίζει ο Τρύφων Αλεξιάδης...:

  1. Επίθεση στις προσωπικές περιουσίες μέσω του περουσιολογίου
  2. Επίθεση στους αγρότες που έμμεσα πλην σαφώς τους ονομάζει φοροφυγάδες. Μετά την καταστροφή της Ελληνικής Βιομηχανίας, Βιοτεχνίας, ο Αλεξιάδης οραματίζεται και την καταστροφή των αγροτών-κτηνοτρόφων. 
Και να καταλήξουμε με τον απολογισμός των κυβερνήσεων Δεξιάς-Κέντρου-Αριστεράς:

  1. Πήραν το Δημόσιο χρέος από την Χούντα στα 300 εκατ ευρώ, με υγιή ασφαλιστικά ταμεία, και παραδίδουν χρέος πάνω από 350 δις ευρώ!!! χώρια το ιδιωτικό χρέος και τα χρέη των ασφαλιστικών ταμείων. Πλήρη χρεωκοπία δηλάδη. 
  2. Πήραν μια χώρα Ελλήνων Κατοίκων και την μετατρέπουν σε μια χώρα που σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειονότητα
  3. Κατέστρεψαν την μέση Ελληνική Οικογένεια και ποδοπάτησαν Εθνικές Αξίες που μας βοήθησαν να σταθούμε όρθιοι μέσα από δοκιμασίες πολλών πολέμων και οικονομικών κρίσεων. 
Τα ανωτέρω, επί ΣΥΡΙΖΑ,  αποκτούν πλέον μια σοβαρή κοινωνικο-οικονομική διάσταση :

Θα είμαστε ένα κοινωνικό κράμα με 1, 5 εκατομμύριο Έλληνες ανέργους, 700 χιλ δημοσίου υπαλλήλους, 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους και εντός των επόμενων δύο χρόνων θα έχουμε 3-4 εκατομμύρια αλλοεθνείς που θα παρασιτούν σε βάρος μας....Υπάρχει ελπίδα σε αυτό το κοινωνικό μοντέλο του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών πολιτικών δυνάμεων;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: