Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Ο Μητσοτάκης σήκωσε τη σημαία του αντι-λαϊκισμού!!! Δηλαδή;;;;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστός και από την Υπουργική του θητεία σήκωσε τη σημαία του αντιλαϊκισμού λέγοντας "Από σήμερα ξεκίνησε το χρονόμετρο που μετρά αντίστροφα μέχρι να κλείσει το τελευταίο κεφάλαιο λαϊκισμού στην Ελλάδα". 

Δηλαδή να υποθέσουμε, ότι πέντε χρόνια μνημονίων που ποδοπάτησαν τον λαό, θα συνεχίσουν επί Μητσοτάκη (αν βγεί Πρωθυπουργός) με περισσότερη πίεση στα λαϊκά στρώματα;;; Και οι οπαδοί της ΝΔ θα κουνάνε και σημαιάκια από κάτω ζητωκραύζοντας μαζοχιστικά για περισσότερα μέτρα σε βάρος των μισθών τους, των κερδών τους, ή των συντάξεων τους; 

Είτε έχουμε τρελαθεί είτε κάτι άλλο συμβαίνει. 

Και πράγματι κάτι άλλο συμβαίνει και θα σας εξηγήσουμε. Το 75% των ψηφοφόρων της ΝΔ στις
τελευταίες εθνικές εκλογές, δεν πάτησαν να ψηφίσουν. Να υποθέσουμε ότι δεν τους εκφράζει πλέον το Κόμμα;;; Ότι τους είναι αδιάφορο ποιός θα είναι αρχηγός της ΝΔ;; 

Και απ΄εκεί και πέρα, λίγο περισσότερο από τους μισούς, δηλαδή 13-14% εκείνων που ψήφισαν ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές, επέλεξαν τον Μητσοτάκη σαν αντίπαλο του Τσίπρα!!! 

Με άλλα λόγια, ευτυχώς το κύμα των Μαζοχιστών που επέλεξαν Μητσοτάκη, δεν είναι πάνω από 174.000 χιλιάδες μουρόχαβλους Έλληνες. Σαν και εκείνους τους πορωμένους του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του Ποταμιού που ανάθεμα αν ξέρουν τι τους γίνεται. 

Ελπίζουμε το μικρό κύμα των μαζοχιστών της ΝΔ, να μη γίνουν ρεύμα αλλά η αφορμή να εμφανιστεί ένας σοβαρός πολιτικός. Με τον Τσίπρα να ακολουθεί κατηφορική πορεία, και με τον Μητσοτάκη ως αντίπαλο δέος, παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απαλλαχθεί η Ελλάδα από τους Μητσοτακαίους με τη ΝΔ μαζί, και να δούμε κάτι νέο να ανατέλλει στην Πολιτική σκηνή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: