Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ενδιαφέρουσες αστρολογικές προβλέψεις για Ελλάδα...Πλησιάζουμε;;;

Από ότι φαίνεται οι αστρολογικές προβλέψεις, οδεύουν να συναντήσουν τις προφητείες της Ορθοδοξίας που δόθηκαν δεκαετίες και αιώνες πριν... Ας δούμε μερικές σταχυολογημένες:

.....

Ο Τσίπρας δείχνει ότι μπορεί να πάρει θετική υποστήριξη από πολιτικούς «φίλους» και άτομα που έχουν εξουσία και δύναμη στα χέρια τους. 

Θα γίνουν συζητήσεις με μεγάλες εταιρίες και ιδρύματα σχετικά με επικείμενες επενδύσεις στον Ελλαδικό χώρο. Παράλληλα, σηματοδοτούνται  ανέλπιστες επιτυχίες των διωκτικών αρχών αλλά και εύνοια σε γεωστρατηγικές κινήσεις και «προστασία» σε περιπτώσεις εχθροπραξιών. Ενδέχεται να βγάλει προβλήματα με τα ταμειακά έσοδα και ενδεχομένως με σκάνδαλα διαφθοράς.

Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων.

Ο προοδευμένος Κρόνος συναντά το μεσοδιάστημα Ηλίου / Κρόνου Υποθετικού που υποδεικνύει τις δυσκολίες της κυβέρνησης να υλοποιήσει κάποια πράγματα. Ακόμη, δείχνει τις προσπάθειες «κάποιων» να κουκουλώσουν μια υπόθεση ενώ θα τεθεί θέμα «εθνικής κυριαρχίας».

Ο προοδευμένος Άδης μιλά για καταστάσεις πρωτόγνωρες αφού ίσως ακούσουμε το «μπαμ» μιας μεγάλης βιομηχανίας ή εταιρίας (ή την αποχώρησή της από την χώρα).

Όλα αυτά όμως, δεν μου προκαλούν ανησυχία λόγω του ότι ο Άδμητος από πρόοδο συναντά τα μεσοδιαστήματα Δία / Ζευς και Άδη / Βουλκάνους που δείχνουν τυχερές αλλαγές κάτω από δύσκολες περιστάσεις αλλά και ενορχηστρωμένη προσπάθεια καταπολέμησης της διαφθοράς, η οποία θα οδηγήσει σε άσκηση ποινικών διώξεων σε άτομα που ήταν μέχρι πρότινος στο «απυρόβλητο».

Το προοδευμένο Μεσουράνημα της Ελλάδας (Μεταπολίτευση) προεικονίζει λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους εταίρους μας. Ο τρόπος επίλυσης ενός προβλήματος τελικά δεν θα οδηγήσει πουθενά, αφού θα ζητηθούν κάποια πράγματα που στην πραγματικότητα είναι μη εφαρμόσιμα. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν στην παγκόσμια οικονομία και αγορά. Και εκεί τα πράγματα θα γίνονται μέρα με την μέρα ολοένα και πιο δύσκολα...

Προεικονίζονται μεγάλες -για να μην πω σαρωτικές- αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του Δημοσίου Τομέα. 

Η χώρα (και η κυβέρνηση κατ' επέκταση) αποκτά την «πνευματική καθοδήγηση και γαλουχία» από τρίτους. Λογικά και ατράνταχτα επιχειρήματα σχετικά με ελάφρυνση χρεών, τελικά δεν θα υπάρχουν στην «απέναντι» πλευρά ευήκοα ώτα.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την διαμαρτυρία της χώρας και έτσι, ε θα μπούμε σε μια περίοδο 8 μηνών όπου η χώρα θα παίξει τα «ρέστα» της απέναντι σε κάθε τι που την προσβάλλει, την αμφισβητεί και την λοιδορεί. Με αυτόν τον τρόπο, θα οδηγηθούμε σταδιακά σε μια ρήξη που θα αρχίσει από τις 12/10 και μετά. Παράλληλα, αναμένονται προβλήματα με κερδοσκοπίες αλλά και  «απειλή» για εκδίωξη της Ελλάδας από τους κόλπους μιας ομάδας ή μιας συμμαχίας.

Ακόμη, μετά τις 14/10 ίσως χρειαστεί τα Σώματα Ασφαλείας να επέμβουν σε καταστάσεις που θα ανακύψουν με άτομα αλλόφυλα ή αλλόθρησκα.

Όπως και να έχει μπαίνουμε σε μια κατάσταση δραστικών αλλαγών που σταδιακά και σε συνάρτηση με παγκόσμια γεγονότα, θα βγάλουν και πάλι την Ελλάδα στον αφρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: