Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Επανασυστήνεται… Στρατιωτική δύναμη της "ΕΣΣΔ" με εντολή Πούτιν...; Αμφιβάλλετε ακόμα για τις προφητείες;

Ο Β.Πούτιν τόνισε στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτητων Κρατών ότι οι “ισλαμιστές θέλουν να διεισδύσουν από το Αφγανιστάν σε ολόκληρη την κεντρική Ασία, πρέπει να προετοιμαστούμε στρατιωτικά”!

Η Ρωσία και πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες στην Κεντρική Ασία συμφώνησαν να δημιουργήσουν μια κοινή στρατιωτική δύναμη για να υπερασπιστούν τα σύνορα τους σε καιρούς κρίσης όπως τονίστηκε.

Η απόφαση πάρθηκε σε συνεδρίαση της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών στο Καζακστάν χτες
Παρασκευή.

Οι χώρες αυτές είναι Ρωσία, Καζακστάν, Κιργιστάν, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Μολδαβία, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν.

Ταυτόχρονα, ο πόλεμος Συρίας-ισλαμιστών δεν είναι πλέον μόνο ένας proxy war μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας αλλά μία σύγκρουση με θρησκευτικές πλέον διαστάσεις!

Στην ομιλία του ο Β.Πούτιν στη συνεδρίαση της ΚΑΚ προειδοποίησε για πιθανή στρατιωτική εισβολή ισλαμιστών από το Αφγανιστάν καλώντας τις χώρες της ΚΑΚ να προετοιμαστούν να δράσουν από κοινού για να αποκρούσουν τέτοιες επιθέσεις.

“Πράγματι η κατάσταση στο Αφγανιστάν είναι πολύ κρίσιμη. Οι τρομοκράτες κερδίζουν μεγάλη επιρροή και δεν κρύβουν τα σχέδια τους περαιτέρω επέκτασης” είπε. “Ένας από τους στόχους τους είναι να διεισδύσουν στην Κεντρική Ασία. Είναι σημαντικό για εμάς να προετοιμαστούμε για να δώσουμε μια συντονισμένη απάντηση σε ένα τέτοιο σενάριο”.

Οι παρατηρήσεις του Β.Πούτιν ήρθαν μόλις μια ημέρα αφού ο Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε την διατήρηση 9.800 αμερικανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν…

Ο σχηματισμός αυτής της κοινής στρατιωτικής δύναμης θα μεταφραστεί ως το στρατιωτικό ισοδύναμο του ΝΑΤΟ σε μια κρίσιμη περίοδο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: