Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

O Τσίπρας στρίβει προς τα δεξιά εγκαταλείποντας την αριστερή του πλατφόρμα

Αποφασισμένος ο Τσίπρας να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ξεκαθαριστεί το πολιτικό και το οικονομικό τοπίο , στρίβοντας εκείνος στον δρόμο που χάραξαν η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και εγκαταλείποντας την αριστερή πλατφόρμα. 

Η στροφή θα γίνει με διαγραφές, εφόσον οι 32 Βουλευτές καταψηφίσουν την απόφαση για τη συμφωνία που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή μετά τις 15 Αυγούστου. 

Την ίδια ώρα, τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας συνεχίζουν τις περιοδείες τους σε όλη την Ελλάδα (σήμερα ο Δημήτρης Στρατούλης μιλάει στο Βόλο) και όπως όλα δείχνουν, απομένουν οι
τελευταίες… λεπτομέρειες για να «γεννηθεί» το νέο κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, δεν αποκλείεται να εξαγγείλει τις εκλογές στην ΔΕΘ ενώ όπως γράφεται ήδη, αυτές προσδιορίζονται για τις 11 Οκτωβρίου!

Τελικά αποδεικνύονται τα ακόλουθα:
  1. Η πλειοψηφία των Ελλήνων, όταν δηλώνουν αριστεροί, έχουν δεξιές τσέπες. Και οι δηλώσεις τους είναι ισχυρές, μέχρι να απειληθούν οι τσέπες τους. 
  2. Συντριπτική Η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι πατριώτες μέχρι να τους θίξει το ευρώ και την ευρωπαϊκή τους ταυτότητα. Που είστε Κολοκοτρώνηδες, Μακρυγιάννηδες και λοιποί Πατριώτες που ματώσατε για να είμαστε ελεύθεροι. Σε αυτή τη συντριπτική πλειοψηφία, περιλαμβάνεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ένστολων, που θα θυσίαζαν την Ελλάδα μας αρκεί να παραμείνουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ. Κατά τα άλλα, εμείς οι απλοί πολίτες, κληθήκαμε να ορκιστούμε να "φυλάττουμε πίστη στην πατρίδα".
Το ενδιαφέρον για την συνέχεια εστιάζεται στην πορεία που θα ακολουθήσει η ΝΔ όταν ο Τσίπρας θα αποδειχθεί σκληρότερος Νεοφιλελεύθερος από τους Νεοδημοκράτες. Τι κάνει τότε η ΝΔ;;;; Ας μη μιλήσουμε για το ΠΑΣΟΚ που με την Γεννηματά, φλερτάρει ποσοστά κάτω του 2%. Τραγικός Νικητής θα είναι ο Ποταμίσιος Δημοσιογραφάκος της Συμφοράς. Με τέτοιους τυχοδιώκτες πολιτικούς πως μπορούμε να περιμένουμε καλή ευρωπαϊκή πορεία; Δεν υπάρχουν σχόλια: