Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Οι περίεργες δηλώσεις Γιούνκερ

Ο "Φιλέλληνας" Γιούνκερ έκανε δύο περίεργες δηλώσεις που θα πρέπει να μας ανησυχήσουν ιδιαίτερα.

Δήλωση 29/6/2015: Έλληνες μην αυτοκτονείτε επειδή φοβάστε τον θάνατο !!! 

Δήλωση 30/6/2015: Θα δείτε πράγματα την Κυριακή που θα σας εκπλήξουν, είπε απόψε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους στη διάρκεια εκδήλωση της Ενωσης Ξένων Ανταποκριτών στις Βρυξέλλες.

Ποιό είναι το νόημα των δηλώσεων του;;;;

Μήπως η πρώτη δήλωση εννοεί ευθαρσώς ότι μας οδηγούσαν στον θάνατο;;; Μήπως δεν ισχύει; Και
αν ακολουθούσαμε την πορεία των προηγούμενων, δεν θα καταλήγαμε νομοτελειακά στον θάνατο σαν Έθνος;;;; 

Το μεγάλο ενδιαφέρον έχει η δεύτερη δήλωση του Γιούνκερ. Τι θα δουν;;; Να γίνονται ταραχές;;; Και ποιος θα τις οργανώσει;;;; Θυμηθείτε παλαιότερο δημοσίευμα  σχετικά με αναρτηθείσες αγγελίες στην Μεγάλη Βρετανία που ζητούσε "Κουκουβάγιες". Στην ονοματολογία των μισθοφόρων, "Κουκουβάγιες" είναι οι "Ελεύθεροι Σκοπευτές".!!!

Γιατί λοιπόν τόση αγωνία για το δημοψήφισμα;;; Και γιατί μιλούν για έξοδο από το Ευρώ όταν δεν είναι αυτό το ερώτημα;;; Μήπως ζούμε ένα στημένο θέατρο παραλόγου όπου όλοι μας είμαστε κομπάρσοι;;; 

Προσέξτε σε τι αδιέξοδο είμαστε:
  1. Αν ψηφίσουμε ΝΑΙ, με την ρητορική της ΕΕ, σημαίνει ότι ψηφίζουμε ΝΑΙ στο ευρώ και στην Ενωμένη Ευρώπη, ανεξαρτήτως όρων που θα μας τεθούν. Άρα (α) νομιμοποιούνται οι επόμενες Κυβερνήσεις  να πουν ΝΑΙ σε ότι και να μας ζητήσουν οι Ευρωπαίοι και (β) παραιτείται η Κυβέρνηση, με κλειστές Τράπεζες, με χρεωκοπημένη την Ελλάδα και χωρίς Κυβέρνηση μέχρι να γίνουν οι επόμενες Εκλογές. 
  2. Αν ψηφίσουμε ΟΧΙ, θεωρητικά η Κυβέρνηση έχει ένα δυνατό διαπραγματευτικό εργαλείο στα χέρια της. Την ίδια στιγμή όμως θα έχει κλειστές Τράπεζες, χρεωκοπημένο ιδιωτικό τομέα, και ενδεχομένως και προβοκάτσιες για ταραχές που θα μας οδηγήσουν σε ένα νέο εμφύλιο σπαραγμό. 
Στη κυριολεξία μπρός γκρεμός και πίσω ρεύμα. Η άποψη μας είναι ότι ανεξαρτήτως της επιλογής σας μεταξύ ΝΑΙ ή ΟΧΙ, η χρεωκοπία είναι μη αναστρέψιμη!!! Η ζημιά που έχει γίνει είναι μη επουλώσιμη. ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ. Έστω και την ύστατη στιγμή ακουμπείστε στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ για παρηγοριά και για υποστήριξη. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, είναι συνυπεύθυνοι 100% για όσα βιώνουμε σήμερα. ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ. ΕΙΤΕ ήταν στην αντιπολίτευση είτε ήταν στην Κυβέρνηση έπαιξαν τα παιχνίδια των ξένων και ενδεχομένως να χαίρονται με την σημερινή κατάσταση που βιώνουμε γιατί με τα κεφάλαια που έχουν διώξει σε Τράπεζες του Εξωτερικού θα μπορούν να αγοράσουν απίστευτες περιουσίες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. 

Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει σελίδα. Και για να αλλάξει σελίδα, πρέπει να τιμωρήσει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ όλους όσους ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ, οι Ευρωπαίοι θα μπορούν να ζητήσουν την μεταβίβαση ολόκληρων γεωγραφικών τμημάτων της Ελλάδας, των περιουσιών μας κλπ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΥΡΩΠΗ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΜΟ ΜΕ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΑΛΛΆ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!! ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ. ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: