Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

Τι δεν μπορεί να πετύχει η Μέρκελ

Την στιγμή που η Μέρκελ έχει γονατίσει τους Έλληνες και Ευρωπαίους Πολιτικούς υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορεί να πετύχει:

  1. Δεν θα μπορέσει να βγάλει το χαμόγελο από τα χείλη μας. Ακόμα και αν πεινάμε θα χαμογελάμε. Ενώ οι Γερμανοί, ακόμα και αν ισοπεδώσουν την Ευρώπη, δεν θα κερδίσουν την Ελληνική Λεβεντιά. 
  2. Δεν θα μπορέσει να κάνει τους Έλληνες Νομοταγείς στις φορολογικές λαίλαπες που σχεδιάζουν με τους εγχώριους μικροπολιτικούς. Ο Έλληνας πάντα θα βρίσκει ένα τρίτο δρόμο. Και επειδή κάποιοι εγχώριοι "πολύξεροι" πιστεύουν ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε οι χειρότεροι της Ευρώπης, να υπογραμμίσουμε ότι οι Έλληνες ποτέ δεν κατάφεραν να είναι οι πρώτοι στην σχετική λίστα της Ευρωπαϊκής λίστας με τις μεγαλύτερες απατεωνιές. Τις σχετικές πρωτιές τις διεκδικούν Ιταλοί, Βέλγοι και άλλοι. 
  3. Δεν θα μπορέσει να κάνει την Ευρώπη Γερμανική. Με δύο Παγκόσμιους Πολέμους, οι Γερμανοί απέτυχαν οικτρά. Ήδη η Μεγάλη Βρεττανία σχεδιάζει την αποχώρηση της. Η Ιταλία άρχισε να σηκώνει μπαϊράκι. Θα τα τινάξει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Γιατί ο πήχης ανεβαίνει συνέχεια και κάποια στιγμή χώρες σαν την Ελλάδα δεν θα μπορούν να ικανοποιούν τα προαπαιτούμενα. Θυμηθείτε μας. Δεν είναι πόσους φόρους θα σας επιβάλλουν. Είναι αν θα μπορείτε να τους πληρώνετε και μέχρι πότε. Και μετά τι θα γίνει; θα πάρουν τα σπίτια από όλους μας;; και θα τους κοιτάμε στα μάτια ζητώντας λίγα ακόμα ευρώ; Πότε θα σοβαρευτούμε σαν λαός;;; 
θα μπορούσαμε να πούμε και άλλα που δεν μπορεί να κάνει η Μέρκελ, αλλά θα μας πάρουν στο κυνήγι. Η ουσία είναι ότι έρχεται η ώρα της αλήθειας. Και για την Μέρκελ, αλλά και για τα Μερκελάκια που εκλιπαρούν για λίγα ακόμα ευρώ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: