Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Γιατί τους πονάει ένα δημοψήφισμα;

Ο ΓΑΠ έχασε την Πρωθυπουργία ψελλίζοντας την επιθυμία του για Δημοψήφισμα. Μόνο με κλωτσιές και μπουνιές δεν τον πέταξαν από τα σαλόνια τους. 

Στην Κριμαία, το αντίστοιχο δημοψήφισμα για ανεξαρτησία δεν έγινε αποδεκτό από την Δύση. 

Στην Ελλάδα των υπέρμετρων Χρεών, η ιδέα του δημοψηφίσματος προκάλεσε τεράστιες σεισμικές δονήσεις εντός και εκτός Ελλάδας;;

Γιατί;;

Σας δίνουμε μερικές απαντήσεις:

  1. Γιατί οι Φούσκες Χρεών Παγκοσμίως κινδυνεύουν να σκάσουν. Δεν είναι μόνο η φούσκα της Ελλάδας. Ξαφνικά θα αρχίσουν να λογιστικοποιούνται οι ζημιές σε Κράτη, Διεθνείς Οικονομικούς Οργανισμούς και θα αρχίσει η κατάρρευση Χρηματιστηρίων. 
  2. Γιατί το σύστημα της Παγκοσμιοποίησης που στηρίχτηκε στην μόχλευση κερδών για τους Ισχυρούς και στην μόχλευση χρεών για τους ανίσχυρους, μεταβιβάζει την κυρίαρχη δύναμη των Κρατών σε μερικές Τράπεζες που θα έχουν την δυνατότητα να αποφασίζουν αν θα πρέπει να ζούμε και υπό ποιές συνθήκες θα ζούμε. 
  3. Γιατί όλοι οι Κομπάρσοι Ηγέτες ανά τον Κόσμο, ξαφνικά δεν θα κάθονται επάνω σε φούσκες αλλά σε αποκαϊδια και η συνέχεια για τους ίδιους και τους Λαούς τους θα είναι τραγική. 
Να γιατί το δημοψήφισμα είναι μια τραγική εξέλιξη. Γιατί ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για πολλούς σε παγκόσμια Κλίμακα. Και να γιατί η αξίωση της Ελληνικής Κυβέρνησης για κατανόηση και συμπαράσταση ακούγεται λογική. Όμως όλοι κάθονται πάνω σε φούσκες. Και όλοι θα ήθελαν διαγραφές χρεών. 

Η διαφορά είναι ότι εμείς ήμασταν το πείραμα της παγκοσμιοποίησης. Εμείς ήμασταν το παράδειγμα προς αποφυγή. Κτυπώντας εμάς με παραδειγματικό τρόπο, ποιοί θα σήκωναν το κεφάλι; Κανείς!! Ενώ τώρα, θα υπάρξουν Θαυμαστές των Ελλήνων και ακόμη χειρότερα...Θα υπάρξουν και μιμητές!!!!Δεν υπάρχουν σχόλια: