Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

Η ώρα της ρήξης είναι πολύ κοντά...Πρέπει να τολμήσουμε.

Η Ενωμένη Ευρώπη της Γερμανίας, αποδείχθηκε ότι ήταν ένα μόρφωμα σε βάρος των μικρών Λαών. Με ανοιχτά τα σύνορα, αποτίναξε τους όποιους προστατευτικούς νόμους υπήρχαν στα μικρά κρατίδια και έτσι τα εμπορεύματα και τα κεφάλαια μπορούσαν να διακινηθούν χωρίς προβλήματα. 

Ναι αλλά αυτό το οικονομικό περιβάλλον, δυσχέρανε τις μικρές και λιγότερο οργανωμένες οικονομίες. Και το πρώτο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, είναι ότι οι Βιομηχανίες των μικρών χωρών δεν μπορούσαν να σταθούν απέναντι στις μεγαλύτερες βιομηχανίες των αναπτυγμένων κρατών. 

Αργότερα, την λυπητερή την γεύτηκαν και άλλο κλάδοι. Στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, οι
μεγάλοι έφαγαν τους μικρούς.

Θέλετε και άλλα παραδείγματα::

Οι μεγάλοι εισαγωγείς από Κίνα έφαγαν τους μικρούς εισαγωγείς άλλων χωρών. 

Οι μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες έγιναν μεγαλύτερες σε βάρος των μικρότερων κ.ο.κ. 

Και που φθάσαμε σαν Ελλάδα;; Από μια Οικονομία που απασχολούσε 800.000 άτομα στην παραγωγή ειδών ένδυσης και υπόδησης, φθάσαμε να έχουμε λιγότερους από 1000 εργαζόμενους στις μικροπαραγωγές. 

Ποιές νέες ειδικότητες αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα της Ενωμένης Ευρώπης;;;

1. Τυλιχτές σουβλακιών
2. Delivery 
3. Γκαρσόνια
4. Μάγειρες
5. ΞενοδοχοΥπάλληλοι 

κλπ

Και τι μας λένε σήμερα οι Ευρωπαίοι;;; Σκύψτε κι άλλο κι άλλο για λίγα ακόμα ευρώ...Ρε που κατάντησε το Υπερήφανο Ελληνικό Έθνος. 

Ο δρόμος της σωτηρίας μας είναι ένας και μοναδικός. Να πάμε για ρήξη με τους Δανειστές που θέλουν τις ζωές μας και το βιός μας...Να βγούμε σε δραχμή ...

Θα δείτε τότε τα εξής:
  1. όσοι μετανάστες έχουν έρθει στην Ελλάδα, θα αλλάξουν τα σχέδια τους και θα φύγουν από την χώρα μας;; να δουλέψουν στην Ελλάδα για να παίρνουν δραχμές;; τι να τις κάνουν ;;;
  2. τα παιδιά μας και εμείς μαζί, θα ταπεινωθούμε και θα βγούμε σε μικροπαραγωγές. Θα μάθουμε να δουλεύουμε και πάλι. 
  3. Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ θα γνωρίσουν τον απόλυτο πανικό στις αγορές τους. Μιλάτε για δραχμή;;; Να δείτε τι θα πάθουν και οι υπόλοιποι από το ντόμινο...
Να θέλετε να πάμε για ρήξη!!!! να τελειώνουμε με το ευρώ που μας έφερε σε αυτή τη κατάντια. Θα πονέσουμε για 1-2 χρόνια. δεν πειράζει. Θα συνέλθουμε και θα αρχίσει η άνοδος μας. Και τα παιδιά μας θα αρχίσουν να κάνουν πάλι όνειρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: