Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ – «Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα, δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς»

Τις κατευθύνσεις για όσα θέλει να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση σε επίπεδο διαπραγματεύσεων έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μέσα από ένα μπαράζ αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα και δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς ήταν το μήνυμα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πενταμερούς στο Βερολίνο.

Μιλώντας σε εκδήλωση της Ευρωομάδας της Αριστεράς που διεξάγεται στην Αθήνα ο κ. Δραγασάκης είπε ότι η κυβέρνηση επικεντρώνεται στην επίτευξη μιας συμφωνίας για την οποία, όμως, διευκρίνισε ότι «είναι ακόμη ένας στόχος προς επίτευξη και όχι μια συντελεσμένη
πραγματικότητα».

Κατά τον κ. Δραγασάκη η συμφωνία πρέπει να έχει «σαφή οδικό χαρακτήρα για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους» αλλά και «χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα, κάτω από το 1% για το 2015 και από το 1,5% για το 2016».

«Ως κυβέρνηση έχουμε γραπτά διατυπωμένες προτάσεις για όσα ζητήματα έχουν τεθεί στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων» συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνηση υπογραμμίζοντας ότι «η λαϊκή εντολή ήταν σαφής για δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη εντός του ευρώ με εγκατάλειψη της εποχής των μνημονίων»

«Οι μεταρρυθμίσεις που επιδιώκουμε και θα εφαρμόσουμε θα αποκαθιστούν τις αδικίες και τις ανισότητες που έχουν ριζώσει στην Ελλάδα» συμπλήρωσε ο κ. Δραγασάκης.

Τα 28 tweets μέσα σε 38 λεπτά!
draga-tweet-1
draga-tweet-2
draga-tweet-3
draga-tweet-4

Δεν υπάρχουν σχόλια: