Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Σκέψεις πριν την αναμενόμενη ρήξη ...

Δεν ξέρουμε αν πραγματικά ο στόχος της Κυβέρνησης ήταν η ρήξη με τους θεσμούς. Εκείνο που νομίζουμε ότι γνωρίζουμε είναι ότι είτε αυτή η Κυβέρνηση πραγματικά διαπραγματεύεται ή ότι αυτή η Κυβέρνηση είναι ανίκανη και οδηγεί το σκάφος στα βράχια. 

Η σύγχυση επιδεινώνεται με τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα και δεν ξέρουμε ποια είναι πραγματικά η αλήθεια. 

Όμως σε αυτό το νεφέλωμα της πληροφόρησης με πολύ παραπληροφόρηση, είναι χρήσιμο να βγούμε από το "κουβούκλιο" που μας έχουν βάλει οι τέως και οι νύν Σωτήρες και να κάνουμε κάποιες σκέψεις:

  1. Μίλησε ή δεν μίλησε ο Πατρο-Κοσμάς για το ψευτορωμαίϊκο;;; Αμφιβάλει κανείς ότι στα χρόνια της ανεξαρτησίας μας, ήμασταν συνεχώς κάτω από την Κηδαιμονία κάποιων με την συνεργασία κάποιων "ημετέρων" που εκτελούσαν εντολές;;; Τι είπε όμως ο Πατρο-Κοσμάς;;; ότι θα έρθει πραγματικό Ρωμαίϊκο. Άρα θα τελειώσουν τα παραμύθια της Κηδεμονίας που κάποιοι τα υπηρετούσαν με το δόγμα "Ανήκουμε Στη Δύση";;;
  2. Μίλησε ή δεν μίλησε ο π. Ιωσήφ ο Βατοπεδινός για Πολιτειακή Ανωμαλία και απόσυρση του Μεγάλου Κεφαλαίου;;; Χθές μάθαμε ότι το ΔΝΤ παζαρεύει την εξαγορά του Δανείου προς Ελλάδα και την αποχώρηση του. 
  3. Τι είχε πεί ο Πατρο-Κοσμάς για τα δάνεια που θα μας δώσουν;; Ότι θα μας δώσουν πολύ παρά και θα έρθουν να τον πάρουν αλλά δεν θα μπορέσουν!!! 
Που βαδίζουμε λοιπόν;;;; Βαδίζουμε καταιγιστικά προς την επαλήθευση των Προφητειών. Που σημαίνει ότι:

  1. θα συμβεί κάτι σοβαρό που θα είναι η Πολιτειακή ανωμαλία που περιμέναμε. Ποιά θα είναι αυτή;;; Μάλλον η "ρήξη" ή η "αποτυχία" να συμφωνήσουμε με τους Θεσμούς για μια εκ νέου χρηματοδότηση της Ελλάδας. Επομένως η Πολιτειακή Ανωμαλία μάλλον είναι η Χρεωκοπία που θα βιώσουμε πολύ σύντομα και η οποία θα είναι η απαρχή για τεκτονικές αλλαγές στην ζωή μας αλλά και στην Πολιτική Ζωή του τόπου. 
  2. Τι έγραφε η Bild σαν έβδομο σενάριο χθές;;; Ένα Grexit όπου το ΝΑΤΟ ενδέχεται να εμπλακεί για επιβολή ομαλότητας!!! Δηλαδή θα έρθουν οι Αμερικάνοι;;; ή θα πουν στους Τούρκους να εφορμήσουν;;;; Θυμηθείτε ότι οι Τούρκοι ξεκίνησαν να μιλούν για 16 νησιά και πρόσφατα μιλούσαν για περισσότερα από 150 νησιά...
  3. Τι θα γίνει τότε;;; η παρέμβαση των Ρώσων και η έναρξη του Γενικού Πολέμου που προφήτευσε ο Πατρο-Κοσμάς. 
Όλα λοιπόν βαδίζουν σύμφωνα με τις προφητείες. Ετοιμαστείτε για κρυολουσίες και ακολουθείστε τις οδηγίες των Πνευματικών σας και τις οδηγίες των Προφητών της Ορθοδοξίας. Πρωταρχικής σημασίας είναι η μετάνοια. Ξεφύγαμε όλοι μας. Πρέπει να ταπεινωθούμε και να μαζέψουμε τα μυαλά μας. Η Οικονομική κατάρρευση δυστυχώς θα μας βοηθήσει να ξαναμπούμε σε σειρά. Θα είναι πολύ δύσκολο να είμαστε μισθωτοί την ημέρα και το βράδυ να διασκεδάζουμε. Θα πρέπει για πρώτη ίσως φορά στη ζωή μας να σκεφτούμε πως θα παράγουμε εμείς την τροφή μας. Και όχι να στηριζόμαστε πάνω σε άλλους για την επιβίωση μας. Η συνήθεια να εκλιπαρούμε της Ευρωπαϊκή Ένωση για λίγα ευρώ, κάποτε θα σταματούσε. καιρός είναι να σηκώσουμε το δικό μας ανάστημα. Δύσκολο, επώδυνο αλλά σωτήριο. Ευχόμαστε Καλή Δύναμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: