Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

Times: Το μυστικό σχέδιο της ΕΕ για να πετάξουν την Ελλάδα από το ευρώ

Σε οριακό σημείο βρίσκεται η ελληνική οικονομία, ενώ τη στιγμή που η χώρα αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας, τα σενάρια περί Grexit δίνουν και παίρνουν.

Χαρακτηριστικά είναι όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα των «Times», ότι μετά από αυτά που προέκυψαν με το έγγραφο από το υπουργείο Οικονομικών της Φινλανδίας και το σχετικό έγγραφο για την Ελλάδα, περιμένουν τον Μάιο να την πετάξουν εκτός Ευρωζώνης.

«Η ΕΕ συντάσσει μυστικά σχέδια για να πετάξει την Ελλάδα από την Ευρωζώνη. Οι χώρες της Ευρωζώνης έχουν εκπονήσει κρυφά σχέδια για να αποβάλουν την Ελλάδα από το ενιαίο νόμισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς προετοιμάζονται η χώρα να κηρυχθεί σε πτώχευση τον επόμενο μήνα» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Ένα σημείωμα που συντάχθηκε από το υπουργείο Οικονομικών της Φινλανδίας, η οποία συνδέεται στενά με τη Γερμανία, αποκάλυψε τις προετοιμασίες για μια ελληνική έξοδο από το ευρώ. Το έγγραφο προειδοποιεί για «πολύ δύσκολες πολιτικές αποφάσεις» αυτή την άνοιξη, εν μέσω προβλέψεων ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει τον επόμενο μήνα, εκτός εάν η Ευρωζώνη συμφωνήσει για την επόμενη δόση της βοήθειας για την χώρα εντός των επόμενων τριών εβδομάδων» αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: