Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Αποκάλυψη! Τι θα συζητήσουν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στην Μόσχα

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μεταδίδει πως η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και οι σχέσεις Ρωσίας – Ε.Ε. δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν την προσεχή Τετάρτη, 8 Απριλίου στη Μόσχα.

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του προέδρου της Ρωσίας, «με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα θιγεί και η σημερινή οικονομική κατάσταση της ίδιας της Ελλάδας από διάφορες απόψεις». Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το εάν θα συζητηθεί θέμα τυχόν ρωσικής οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, ο ίδιος διευκρίνισε πως προς το παρόν δεν έχει τεθεί τέτοιο αίτημα από την Αθήνα.

«Ρωσία και Ελλάδα θα έχουν μία πλούσια ημερήσια διάταξη διμερών σχέσεων, μάλιστα η συνεργασία τους είναι πολύπλευρη, δεν είναι μόνο η οικονομία, αλλά και οι ανθρωπιστικές επαφές, η πολιτιστική συνεργασία», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Πούτιν, ο οποίος αναφορικά με τη σχέση Ρωσίας-Ε.Ε. υπογράμμισε: «Φυσικά και θα συζητηθούν και οι σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Βρυξελλών, υπό το πρίσμα της πολιτικής των κυρώσεων που ακολουθεί η Ε.Ε. και την εξαιρετικά ψυχρή σχέση της Αθήνας προς αυτή την πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: