Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Πως να ρίχνεις στα βράχια ένα καράβι με όλους τους επιβάτες...

Η συνταγή που θα αναλύσουμε δεν έχει να κάνει με την πρόσφατη καταθλιπτική περίπτωση της GermanWings. Εκεί ο μουρλός ήταν ένας και τα θύματα μόνο 150. 

Θα αναλύσουμε την περίπτωση όπου οι μουρλοί είναι πολλοί και τα θύματα πολλές φορές περισσότερα. 

Τα βήματα για την επιτυχημένη πρόσκρουση είναι:
  1. Οργάνωση εντυπωσιακής και πληθωρικής ηγετικής ομάδας. Η ηγεσία θα πρέπει να δείχνει εντυπωσιακή έτσι ώστε τα υποψήφια θύματα να πλέουν σε πελάγη ησυχίας και ασφάλειας. 
  2. Πρόκληση επικοινωνιακής καταιγίδας με αλλοπρόσαλλα μηνύματα. Ή όπως λέγεται "η Δεξιά να μην γνωρίζει τι ποιεί η αριστερά και το αντίστροφο". Και αν η δεξιά με την αριστερά είναι στο ίδιο μπατζάκι ακόμα καλύτερα. 
  3. Οργάνωση εφεδρικής ηγετικής ομάδας που όταν το καράβι θα πάει να πέσει στα βράχια, θα αναλάβει να καθησυχάσει τα υποψήφια θύματα ότι όλα βαίνουν καλώς. 
  4. Στελέχωση με θολοκουλτουριάρηδες μάνατζερς σε περιφερειακές νευραλγικές θέσεις. Οι ανοησίες που θα παράγουν, θα προσελκύουν την προσοχή των πολλών και δεν θα ασχολούνται με τα σοβαρότερα που είναι να προκύψουν
Όπως καταλάβατε, η σημερινή Κυβέρνηση δείχνει να έχει την καλύτερη στελέχωση που είχαμε δεί σε Κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών. Γιατί αφήνουν να πάει το καράβι στα βράχια;;; Μήπως αυτός είναι ο στόχος προκειμένου να αποδεχθούμε αναγκαστικά όσα δεν θέλαμε ούτε να συζητήσουμε;;; Ή μήπως είναι μια Κυβέρνηση Χαμένων που απλά παίζουν με τα νεύρα μας;;; Το σκηνικό θα αρχίσει μάλλον να ξεκαθαρίσει εντός Απριλίου....Για όσους βλέπουν πέρα από την μύτη τους και χωρίς κομματικές παρωπίδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: