Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Προφητεία π. Βατοπεδινού: Θα κάνει πίσω το Κεφάλαιο!!!!

Οι αλήθειες του ξεπέρασαν τα Γεγονότα!!! Οι Αποκαλύψεις των Εξελίξεων που συμβαίνουν μετά από 8 χρόνια, τον δικαιώνουν!!! Δείτε τη συνέχεια πιό κάτω όπως την περιγράφει ο άνθρωπος του Θεού!!!

Μήπως θυμίζουν κάτι οι προορήσεις του μακαριστού Βατοπεδινού που το 2007 περιέγραψε καλύτερα από τους Οικονομικούς Αναλυτές αυτό που γίνεται τώρα το 2015!!!

"Μη περιμένετε από τους ηγέτες να μας προστατεύσουν από τις σκοτεινές δυνάμεις που θα εισβάλλουν στη χώρα...". 

Μόλις γίνει η Πολιτειακή ανωμαλία θα κάνει πίσω το Κεφάλαιο"..."Το Διεθνές"...!!!!

Μήπως αυτό δε γίνεται τώρα;;; Δεν έχει κάνει πίσω το κεφάλαιο αφού από τον Αύγουστο έχει να αποδώσει τις συμφωνημένες δόσεις προς την Ελλάδα που μονομερώς το ικανοποιεί χωρίς ανταλλάγματα, πληρώνοντας συνεχώς τις τοκογλυφικές απαιτήσεις ενός ανύπαρκτου μαγειρεμένου χρέους;; Πόσα δίς ευρώ τόκους έχουν κερδίσει από την Ελλάδα οι Γερμανο-Αυστριακοί;;;

Δανείζουν, δεν χαρίζουν και συντηρούν τη δανειακή σύμβαση της Χώρας στο όνομα μιας
αντισυνταγματικής σύμβασης που υπέγραψαν οι προηγούμενοι συγκυβερνώντες τους οποίους απ'ότι φαίνεται θα τιμωρήσει μόνο ο Θεός και όχι οι εξεταστικές και τα Πολιτικά Δικαστήρια... 

Χθές σταμάτησε και ο στοιχηματισμός για την χρεωκοπία της Χώρας από τα μεγαλύτερα πρακτορεία που τη θεωρούν δεδομένη πλέον και η απόδοση για το γεγονός αυτό έπεσε στην μονάδα. Δηλαδή η πτώχευση της Ελλάδας θεωρείται βέβαιο γεγονός. 

Τον Ιούνιο έχουν εκλογές στη Τουρκία και καλείται ο Ερντογάν να ξεπλύνει την οικονομική κατηφόρα της Χώρας του, αλλά και να πείσει ότι το παλάτι του και οι άλλες πολυτέλειες είναι για το καλό του Λαού...Βέβαια περισσότερα για την τύχη του θα μάθουμε  από το "Προφητειών το Ανάγνωσμα""

http://anargyros61.blogspot.gr/2013/06/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: