Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Λοιπόν, έτοιμοι για πόλεμο για να σωθεί το αμερικανικό σύστημα;

Τύμπανα πολέμου
Réseau International (Γαλλία) (μτφρ. Κριστιάν) 

Η ανάπτυξη στην Ουκρανία μερικών εκατοντάδων δολοφόνων της 173 ης...
Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας του Στρατού των ΗΠΑ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ημέρες (1) . 
Πρόκειται για μια εξέλιξη της οποίας η συμβολική σημασία είναι τεράστια.
Σημαίνει ότι οι ΗΠΑ εμπλέκονται τώρα στρατιωτικά στο πόλεμο που προκάλεσαν στην Ευρώπη με το πραξικόπημα της πλατείας Μαϊντάν τον Φεβρουάριο 2014. 
Στην Ουάσιγκτον, η αποστολή όπλων στη χούντα του Κιέβου βρίσκεται πάλι στο τραπέζι, την αποζητά με κραυγές το Πεντάγωνο. 
Ο Μεγάλος Πόλεμος κατά της Ρωσίας πρέπει να λάβει χώρα με ή χωρίς τη συγκατάθεση των καταραμένων Γάλλων η Γερμανών λακέδων που σέρνονται. 
Και εσείς, είστε έτοιμοι να πολεμήσετε για να σωθεί το αμερικανικό σύστημα;

Ακαταμάχητη πλύση εγκεφάλου

Για 4 χρόνια τώρα, όλος ο μπόμπος-συστημικός-ατλαντικός τύπος εργάζεται για να τροφοδοτήσει το μίσος κατά της Ρωσίας, να προετοιμάσει τα πνεύματα για το αναπόφευκτο της σύγκρουσης ενάντια στο κακό Πούτιν. 
Και μετά το πραξικόπημα του Κιέβου άρχισε η λεηλασία (2) .
Επειδή ως συνήθως, όπως στο Ιράκ, όπως στη Λιβύη και τη Συρία και το Αφγανιστάν, «πρέπει φυσικά να υπερασπιστούμε τις αξίες μας». 

Ακόμα και μερικοί αξιοθαύμαστοι διανοούμενοι έχουν υποστεί μετωπικά αυτή η πλύση εγκεφάλου. Σε πλέον παυλοχικό αντανακλαστικό, καθηλώσουν με καλή συνείδηση ​​τη φρικτή «Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν» , χωρίς να συνειδητοποιούν ότι με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλουν και αυτοί ενεργά στην προετοιμασία της κοινής γνώμης για τη μεγάλη σφαγή που θέλει η Ουάσιγκτον για να σώσει τον κώλο της, τη σανίδα εκτύπωσης χαρτονομισμάτων της, το ΝΑΤΟ, τη Wall Street, το σύστημά της.

Οι Ευρωπαίοι σε επιφυλακή!

Παρίσι και η Βόννη σέρνουν φυσικά λίγο τα πόδια τους. 
Αργοί λόγω της πνευματικής μετριότητας τους, οι Ευρωπαίοι πολιτικοί αρχίζουν όμως να διακρίνουν το περίγραμμα της αμερικανικής απάτης, καθώς πλησιάζουν οι θόρυβοι από τις μπότες. 
Η οργάνωση σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης του Μινσκ 2 μαρτυρά το ξεκίνημα αυτού του ηλεκτροσόκ. 

Αλλά η απάντηση του μεγάλου ενάρετου Αμερικανού αδελφού ήταν καυστική: 
«Αυτός είναι ο πόλεμος μας, μην αγγίζετε!» φαίνεται να φώναξε ο Ομπάμα, ανανεώνοντας τις κυρώσεις του κατά της Ρωσίας και μεταφέροντας τη χούφτα δολοφόνων του στο Κίεβο. 

Είναι αλήθεια ότι τελικά, η Ευρώπη δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει για τα σχέδια των ΗΠΑ, δεδομένου ότι θα παίξει σχετικά παθητικό ρόλο: το πεδίο της μάχης, και, στη συνέχεια, δευτερευόντως πεδίο ερείπιων.

Τύμπανα πολέμου
Ενώπιον της αμερικανικής εξάπλωσης, η Ρωσία προειδοποίησε ότι, ως εκ τούτου, αναγκάζεται να εξετάσει «όλα τα αναγκαία μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικο-στρατιωτικών» . 

Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν μια μαζική ενίσχυση των ρωσικών ναυτικών δυνάμεων φέτος (50 νέα πολεμικά πλοία, μεταξύ των οποίων ένα αεροπλανοφόρο και δύο πυρηνικά υποβρύχια) (3) . 

Πολύ καλό για την Ουάσιγκτον, όπου το Πεντάγωνο μόλις έδωσε τελεσίγραφο προς το Κογκρέσο (4) για την αποστολή «θανατηφόρων» όπλων στην Ουκρανία. 

Λοιπόν, έτοιμοι για πόλεμο για να υπερασπιστούμε τις αμερικανικές αξίες;

Ενώ εμείς θα πολεμήσουμε, εκείνοι θα μετράνε τους πόντους

Δεν υπάρχουν σχόλια: