Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Το Σχίσμα … MΕ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

-Εάν δεν ήμουν εγώ η ΝΔ θα είχε την τύχει του ΠΑΣΟΚ. Θα είχε διαλυθεί…Κι εσείς πάτε να με πουλήσετε…

Σε ποιους απευθύνετε το εσείς;

Ο Σαμαράς θεωρεί ότι Καραμανλής-Αβραμόπουλος φλερτάρουν με τον Τσίπρα και με τον τρόπο τους νομιμοποιούν την κυβέρνηση του. Ο Σαμαράς μάλιστα όπως αποκαλύτει ο ΒΗΜΑτοδότης τηλέφώνησε αρχικά δυο φορές στον Καραμανλή και του ζήτησε να μην αποδεχθεί την πρόσκληση Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο Καραμανλής-σημειώνει ο Βηματοδότης- ήταν ήρεμος και διατήρησε την ψυχραιμία του και μετά τα δύο (απανωτά) τηλεφωνήματα που είχε από τον Αντ. Σαμαρά. Κάποια στιγμή ένας από τους
συνομιλητές του είπε: «Ξέρεις, πρόεδρε, τα ραδιόφωνα κάνουν σήμερα πάρτι γύρω από το όνομά σου για την Προεδρία της Δημοκρατίας». Ο κ. Καραμανλής αντέδρασε τότε με ένα χαμόγελο…

Σας θυμίζουμε ότι ο Καραμανλής στο παρελθόν έχει μιλήσει στους συνεργάτες του με τα καλύτερα λόγια για τον Τσίπρα…

-Εχουμε καλή χημεία μεταξύ μας…Μου έχει φερθεί με σοβαρότητα έως τώρα

Ο Σαμαράς μετά τον Καραμανλή τηλεφώνησε και στον Αβραμόπουλο και του εξέφρασε τη δυσφορία του για την εμπλοκή του στην Προεδρολογία.

Δεν γνωρίζουμε τι του απάντησε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος διατηρεί μια πολύ καλή προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Σαμαράς θεωρεί ότι προδώθηκε τόσο από τον Καραμανλή, όσο και από τον Αβραμόπουλο και δηλώνει στους συνεργάτες του ότι «θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα…»

[kourdistoportocali.com]

http://www.triklopodia.gr/schisma-prodosate-tha-echoume-kaka-xemperdemata/

Δεν υπάρχουν σχόλια: